Havanur Özelden de yazmıştım ben size.Şu an 11 aylık oldu çok şükür çok iyi durumda Kolunu kafasının üstüne ensesine götürebiliyor hatta kendi yemeğini kendisi yiyor..ben geçen sene aralık ayında doğum yaptım çok zor bir doğumdu 3 kg 870 gram doğdu doğum anında kafası orada kaldı çıkmadı bir süre çok ıkındım ama gelmedi çok zor doğdu.Doğumdan bir gün sonra çocuk doktoru kontrole geldiğinde fark etti sağa kolunda refleks kaybı var dedi kırık filan olabilir dedi röntgen çekildi kırık çıkmadı sinir zedelenmesi var dediler doğduğundan beri çocuk nöroloji ve fizik tedavi doktoru tarafından kontrol ediliyo.Ev eksersiz verdiler onları yaptık en son altı aylıkken gitmiştik Geçmiş dedi doktor.Fizik tedavi doktoru da çok az bir şey var dedi bir yaşında bir daha göreceğiz dediler bakalım aralığın başına gideceğiz doktora.Bize hep hafif vaka dediler.Ama hala sanki sağ kolunu bazen askıda gibi tutuyor Gibi geliyor bana gibi geliyor bana yani ilerde bir hareket kısıtlılığı olur mu Duygularında falan bir problem olur mu bilmiyorum inşallah iyileşir bebeklerimiz sizinki kaç aylık ne durumda şu an neler yapıyorsunuz.