Selinsu1 8 aylik oldu eee aaa falan bagiriyo anlamli bisey dedigi yok ben erken konusmusum babasi 2 yasinda anca konusmus. Bazilarinin anne dede falan diyomus konusmasi icin nasil destek olmam gerekiyo napmaliyim
Asyaaihsnser Selinsu1 kitap oku bol bol konuş he bebeğin yapısı farklı yaşına girmeye yakın anne baba dede gibi kelimeler kullanmaya başlıycaktır
Nenvarkuzum Selinsu1 babababa gibi dededede gibi öğretebilirsiniz gelgelgel ververver ben bu şekilde alıştırdım sürekli tekrar ederek ve sürekli konuşarak şuan 8ay22 günlük bunları söylüyor baba ver gel dede ama anne demiyor 🙄😂💙♥️🤷♀️
Sumeyra61 Selinsu1 bebekliğinden itibaten her anında konuş mesela bez değiştirsende adımları say baktığı yerde ne oluyosa bebek şivesi yap anlat ve otuz milyon kelime kitabını mutlaka oku biz 10 aylık baya baya konuşuyoruz
hunilimomm Selinsu1 bol bol konuş kitap oku mesela annecim topunu getir babası gel felan diyebilirsin ben öyle dedim hep suan baya kelimeler diyor baba anne dede teyze felan dediğim şeyleri de anlıyor bol bol konuşup pratik yapmak lazım canım
Selinsu1 Nenvarkuzum papagan gibi bende hep ayni seyleri tekrarlıyorum ama yok yani babasina benzicek diye korkuyorum zaten tipi benziyo😒