Merryyy Kızlar ilk bebeğim biraz tecrübesizim sanki üst damağında iki yanları kabarmış gibi geldi bana bugün kayınvalidemde gördü oda aynısını dedi ama ilk diş alt önde çıkmaz mı yoksa bu değişiyor mu sizde nasıldı
masalduru Merryyy bende ilk alttan cikar dıye bıkıyorum benım kızımın alttan cıktı lk kac aylık bebegınız
Merryyy masalduru 4 aylık olcak bu hafta canım ama damağın üstü beyaz böyle iki taraftada var yanlarında diğer yerlerde yok
masalduru Merryyy oyle oluyor orada dıs yerleri genellikle alttan ve ustten cıkaracak ıkıser tane ondan sonra oralar cıkacak
Merryyy masalduru https://hizliresim.com/ZC6U1E canım bak bu şekilde tam çekemedim ama dıştan beyaz ve kabarık orası diğer yanağında da böyle diş mi acaba
Merryyy Nursma genelde alt diş oluyormuş bende şaşırdım damağın üstünde beyazlık şişlik var iki yanda da başka yerde yok canım üstte yorumda resim paylaştım hatta bu diş mi acaba ☺️
Nursma Merryyy benim kızımın da alt yan dişleri öyleydi ilk üstten geldi sonra geçti o şişlikle beyazlık ☺️ geçecektir sizinkide bana pek diş gibi gelmedi ☺️🌼
Merryyy Nursma evet canım doktorumuzda aynısını dedi diş incisi diye birşeymiş kabarcık oluşup geçiyormuş henüz diş değilmiş ☺️