mrvyldz Yegenimin 3 aylik gozleri mavi. Ailede mavi goz yok o yüzden değişir diye dusunuyoruz. Bebegi mavi gözlü olup sonradan degisen anneler ne zaman değişti gözler? Ya da bizim gibi ailede mavi göz olmayıp gözleri mavi kalan oldu mu:)
Esdoel mrvyldz eşimin kaynanamın gozleri ela oğlum 4 aylık olsna ksdsr maviydi gözleri şimdi elaya döndü 8 aylık
Arifeeee mrvyldz Abim yeşil gözlü oğlum da yeşil olacak gibiydi. Dayisina çeker mi dedim ama sanırım çekmeyecek. 6 aylık şimdi kahve yeşil arası bir şey. Sizin de muhtemelen değişecek.
Dgndrmz mrvyldz çok açık maviyse değişmeye biliyo ama hafif maviye çalar lacivert gibiyse değişiyo genelde :)
SheShines 1 yaşına kadar değişme ihtimali var canım. Kızımın gözleri mavi benimde eşiminde değil’ Eşimin dedesinin dedesinin maviymiş. 😄 2 buçuk yaşında Kızım mavi kaldı gözleri. 💙
Ebruea mrvyldz benim gözlerim mavi ailemde değil sülalede yok da denilebilir. Sadece dedemin amcasının kızında vardı. Yani kalabilir de
Mom095 mrvyldz ben varım 😂😂😂 9 ay boyunca yeşil gözlü olup sonradan kahverengiye dönmüş ☹️ Allah ın işi işte 😁