Aknmsr Bebeğinizin uyku düzeni nasıl nasıl uyutuyorsunuz hangi yöntemlerle uyuyor bizim uykumuz çok düzensiz kundak yapıyoruz ve hamakta sallanıyoruz gece sürekli uyanıyor bir saatte bir meme istiyor işe yarayan bir çözüm var mı hem ben hem bebeğim bütün gün huzursuz
Tugbaa58 Aknmsr bizde de durum aynı gece her saat uyanıyor akşam zor uyuyor ağlıyor gündüz yarım saatten fazla uyumuyor sizin bebiş gündüz kaç uyku yapıyor
Edanurdg Aknmsr 11-12-01 son mamasını içtikten sonra ışıkları kapatırım loş ışıkda biraz sessizce takılırız konuşuruz kucağımda oynar severim ama dikkatini dağıtmadan ses yapmadan mama saatinden 1 saat sonra YouTube dan önce ayetelkursi nas felak açarım hafifçe sallamaya başlarım ayağımda yavaştan uyumaya başlar ardından süpürge ve piş piş sesi açarım uykusunum derinleşmesini beklerim sonra yerine yatırırım gece uykusunda 5-6 saat uyumasına izin veririm normalde 4 saatte bir mama içiyor
Haceromer Aknmsr 4. Ay atak dönemidir genelde düzenli uyku beklenmez belli bi rutin oluşturmak için 5. Ayı beklemenizi öneririm
Aknmsr Tugbaa58 benimki de bazen yarım saat bazen bir saat değişiyor ama sürekli uykusu var esniyor huysuz gözünü ovuşturuyor gece uykusunu alamadığı için diye düşünüyorum şimdi 4 ye uyanmaya başladı
Edanurdg Aknmsr yani aslında bizimkide pek uyumuyor ama uykusuzluğuda düzenli uyumaması da artık iyice tanımaya başladım birde gün içerisinde onunla az ilgilendiğimde gece pek uyumuyor gibi geliyoe bu ara o yüzden bıraktım ev işi vs bir tek yemek yapıyorum olduğu kadar oda kalan işleri eşim gelince ya da haftasonu bir anda yapıyorum
milasmommy ay birde en uzun süren atak haftası ile birleşiyor. Birde aşı var malum. Bizde ateş de yapmıştı aşı 2 gün sürdü. O zaman hiç uyutmadığım yöntemlerle ayakta sallamak gibi uyuttum. Daha sonra onu istedi. Benimde açıkcası dizlerim rahatsız ona pek dermanım yok. Gündüz 2 uykusu var. Birisi uyandıktan 3-4 saat sonra maximum 1 saat uyur her zaman değil oda. Diğeri yine uyandıktan 2-3 saat sonra 30-45 dk kadar. Bir kaç kezde memede uyur 15-20 dk alır uykusunu. Yerine koyduğum an uyanır. Normalde hep memede uyuyor bir çaba sarf etmiyorum ama 1 saatten fazla emdiği oluyor özellikle geceleri tüm uykuyu memede alıyor. 2. Ayda meme reddi yaşadık çok zor aştık o durumu şimdi memeyle yapışık yaşıyoruz. Gecede 11-12 den aşağı uyumuyor
Aknmsr milasmommy bizim ateşimiz de olmuyor aşılarda rahat geçiriyoruz ama dişleri çık kaşınıyor zor ya ne zman biticek bu ataklar
Kbrltn3435 Çözümü varsa brii banada söylesin. 1.5 aydır tükendim. Ve su 3 gündür gece 2 de yatıyor sonrası saat bası yarım saate 1 kalkıyor gündüzde aynı yarım saatte bir uyanıyor geri uyutmaya calısıyorum. Artık sinirlerim, gücüm dayanmıyor
Aknmsr Kbrltn3435 benimkide akşam 7 de uyumuş oluyordu saatini geç almayı düşünüyorum bugün gündüzde 3 uyku yaptırıcam bakalım nasıl olucak inşallah düzene girer