Merve1090 Uc bucuk aylik bi kizim var 3-4 gundur su kusuyor. Acile goturuyoruz ben yurt disindayim her seferinde birsey yapamayiz cok kucuk diolar ilac vs yardimci olucak seyde vermiyorlar. Gunde 15-20 onluk degistiriyorum. Istahsiz yedigini cikariyor 10 defa sut kusarsa bi 10 da renksiz kusuyor. Bugun su vermedim denemek icin. Mama icti bir saat once ve bildiginiz sise suyu kadar renksiz su kustu. Endiseleniyorum 😔
Mystery Merve1090 benim de oğlum 3.5 aylıkken öyleydi su kusıyordu aptamil conformil kullanıyordum, doktor reflü dedi, reflü yatagı aldım ve aptamil AR anti reflü mamasını aşdım ve geçti sıkıntımız, mama olaak me kullanıyorsunuz?
Merve1090 Mystery aptamil kullaniyorum bende. Ar sini denedim kabiz yapti normalini iciyor suan. Reflu yoktu onceden sonradan olusma sansi varmi ki
Mystery Merve1090 gaz için aptamil conformil kullanıyordum ben ozaman kusıyordu, sonra aptamilin normalini ve ar sini aldım 3 kaşık normal 1 kaşık er kpyuyorum öyle hazırlıyorum sorun kalmadı oluşabilir sonradan da reflü bizdede 3.5 aylıklen oldu suan 4.5 aylığız
Mystery Merve1090 ar tek başına çok yoğun oluyor bir ölçek koyuyorum sadece ve kabızlık sorunu olmadı
Merve1090 Mystery bende normalinin icine ar katiyorum 5 kasik normal 1 kasik ar kusmasi ve ishali gitmisti ama belkide usutmustur ondan yapiyodur diorum. Doktorlarda tam birsey demeyince insanin aklina her turlusu geliyor. Sagolun