CansuveCan Arkadaşlar 2 göğsümden 5-6 dk da toplam 90ml süt çıkıyor sizce az mi? Normal de ne kadar olması lazım sizlerin Nasıl
Tuba84 Sev-sev CansuveCan evet arkadasa kesinlikle katılıyorum sagmakla bebegin emmesi çok farklı benden 20-30 cc anca cikiyordu sen birde 5-6 dk da demissin benim 15 dk da tek gogusten bu kadar çıkıyordu en son kontrole gittiğimde bebegimin haftalik 200 gr almış olduğunu öğrendim düşün yani
Zehra-13 CansuveCan bana dr 60 cc birinde 60 cc birinden toplam 120 olması beklenir demişti. Ama tabi sağmakla emmek farklı oluyor . Sağarken daha az çıkıyor. Benım 40 birinden 50 birinden çıkmıştı. Dr yeterli olur demişti.
Sev-sev Bebeğe yetecek kadar salgılanır bol bol emzirin meme terbiye olur zamanla kaç aylık bebeğiniz birde bebeğin emmesiyle sağma çok farklı bebek daha derindeki sütü emer makina tam çekmiyor o kısmı
CansuveCan Sev-sev 2 aylığız 😊 emzirdikten sonra sağım yaptım ama yine de içimde şüphe kaldı az mi acaba diye
CansuveCan Bebeğimin kilo alımı güzel ben dolaba koyuyorum sağıp normalde emziriyorum. Bebeğime yettiğini düşünüyorum açıkçası ama bazı arkadaşlar yazıyor 120ml tek memeden sağıyormuş o yüzden şüphe oluştu şimdi de içimde 😂