Feridekoca ayseeeey biz 4 5 aylikken yaşadık uykudan uyanir uyanmaz emziriyodum yada uyumaya yakin mayisin ca emziriyodum bebegimi büyütürken yaşadığım en zor şeydi bizimki baya siddetliydi bildigin aç ama emmiyodu mama vermemek için baya ugrastim cok şükür oyle böyle gecti😔 simdi 14 aylik o kadar düşkün ki memeye . Hepsi geciyo sabırlı olmak lazim sadece 😍
Menekse0804 ayseeeey aynı sorun bendede var ben mama veriyorum cunku çok zayıf kaldı hemde göğsümü sağıyorum ama çok üzülüyorum emmediigi için napcamı bilmiyorum 😔😔
Canimu ayseeeey emzik kullanıyorsan eğer, önce emziği ver, emzirme pozisyonuna al. Emziği ağzından çıkardığın anda memeni tutacak. Bir de emzirme pozisyonunda ama ayakta sağa sola sallayarak deneyebilirsiniz. Benimki şimdi 9 aylık hala arada reddediyor.
ayseeeey Feridekoca Aynı durum canım şu an bende yine 4.5 aylık yavaştan belki tafim yaptırabilirsin şu an bişey yaptıramam daha çok küçük aç aç sinirleniyor almiyor
ayseeeey Menekse0804 Mama veriyorum şırınga ile gogsumu emerken veriyordum biberona gecmistim şimdi biberona alıştı sanırım ondan reddetti 😔
Feridekoca ayseeeey kuzum öncelikle üzme kendini geçici olduğunu düşün kendini motive et sakin kal yoksa inat ettikce bebekfe inat ediyo kisa sürdü demek isterdim ama 8 ayda falan düzeldi ama kademeli düzeldi hep . O inatlastikca ayagimda sallayip sakinlestirip tekrar deniyodum 6 aya kadar hic tadim yaptırmadım meme reddi de var iyice birakir ememeyi diye
Menekse0804 ayseeeey aynen bende oyle yaptım iyi boh yedim şimdi hiç emiyo mama veriyorum ama üzülme şimdi gelişmesi lazım maama ver
Kelebe34 ayseeeey öncelikle üzmeyin kendinizi …emzirme danışmanları bütün meme redlerinin geçici olduğunu söylüyor sadece kararlı olun biberon ve emziği bırakın aynı süreci bende aylarca yaşadım altıncı ayda düzeldi şuan yedideyiz biberon asla vermedim uykusu gelince ve yeni uyandığında emerek beslendi beyaz gürültü açtım hep bazen pilates topunun üstünde zıplayarak emzirdim …. tabi bunlar yeterli değil meme reddi neden kaynaklanıyor bu sorunu ortadan kaldırmak lazım örneğin benim sütüm çok fazlaydı ve tazyikli geliodu herseferinde bogulmaya kalkıyodu buda birsüre sonra redde neden oldu aslında her seferinde sagmak gerekiomuş ama ben hep erindim sonradan çok pişman oldum ama geri dönüş olmadı artık red başlamıştı aç olup emmediği günleri bilirim sabahdan akşama bir bezi dolduramazdı kısacası bir anne için zor günler yaşadım Şükürki düzeldi ve bütğn bunlara ramen anne sütüyle emerek beslendi
ayseeeey Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bir süre yoktum giremedim çok şükür coook şükür 🙏 meme reddini atlattık 😌