3 ay 15 günlüğüz Bizde 3.-4. Ataklar gümbür gümbür geldi geliyorda.2 ay ortalarında başladı ve 1.5 aydır beslenme ve uyku reddi sallamadan uyumama inatlaşma popo bel kaldırma dediğini yaptırmaya çalışma beni görmeyince çığlıklar başladı,asla lavaboya dahi gidemiyorum onuda götürüyorum beşiğini falan,yemek desen hak getire evde yemek pişmiyor aylardır,pişmeyş bırak yiyemşyorum bile yatırsan yatmıyor oynatmaya çalışsam oynamak istemiyor konuşsam 2 dkda sıkılıyor kendi uyku düzenini oluşturan kızım birden 1 günde değişti abartı gelir ama size yemin ederim uyuduğu sürece boyunca sallıyorum gece 1den 5e kadar sonrasında hanım uyanmak istiyor uyanıyor babası devralıyor ben 8e kadar yatıyorum uyanıp 2 saat oyalıyorum 10da uyumak istiyor ve 3e kadar 😭😭😭uyutmasam çığlık kıyamet uyutsam uyumak istediği halde direnerek uyuyor ve sabah 10dan 3e kadar sallıyorum kesintisiz sallıyorum bıraktığım an uyanıyor,Çok kez denedim uyansın dedim uyumasın yorulur yatar bu seferde huysuzlanıp beni perişan ediyor gündüzüm gecem uykum yemek düzenim aslaa ama asla yokk 😔😔😔😔😔😔😔