Azrakusum canım ben çok pimpirikliyim inan ki kuzım 17 aylık ve doğmaya yakın tüm mersin doktorlarını araştırdım en iyi doktorlar medicalparkta hepsi işinde uzman çok memnun kalırsın.yapmacık sevmeler bilgisiz yönlendirmeler asla yok.hastane desen tertemiz biryer diğer hastaneler zaten devlet gibi olmuş.tamamlayıcı sigorta ise şöyle oluyor ortalama 1500 1800 tl arası fiyat çıkıyor bir yıllık.sadece bebeğe küçük olduğundan yapılmıyor.on muayene annenin on öuayene bebeğin hakkı oluyor bir senede.toplam 20 muayene hakkınız var.bir defa bebek ve annenin chekup hakkı diyetisyen hakkınız var.tüm tahlilleriniz ücretsiz ve hastaneye yatış yapıldığında allah korusun ameliyat falan beş kuruş ödemiyorsunuz.zaten toplamda 20 muayne ortalwma 100 tl den 2000 yapar ki siz bir hastaneye gitseniz özelde 300 400 den aşağı çıkmıyorsunux.ben mersinliyim yerlisiyim tüm doktorlar bastaneler hakkında sor cvaplwrım ayrıca sigortacıyım eğer detaylı konuşmak istersen numaram 0553 632 03 70 daha sağlıklı olur selamlar sevgiler