Elvn94 Kizim 16 aylik b3siginde yatmiyor montesseri yatak dusunyorum baya pahali o yuzden tek bi tane 400 tlye buldm kullanisliysa alcam kullanan anneler nasil kullanisli mi bosuna almak istemyorum
anneadayi Elvn94 ben montessori kullanıyorum çok memnunum bebeğim daha 3 aylık ama ilk günden beri kullanıyoruz bazen geceleri birlikte odasında uyuyoruz slışsın diye 😊
Tokyo Elvn94 [url=https://hizliresim.com/sJcfPE][img]https://i.hizliresim.com/sJcfPE.jpg[/img][/url] biizmde böyle ama çatısız daha kullanışlı
Tokyo Merhaba biz kullanıyoruz cok memnunum tek sıkıntı yatarak emiyor yatak çocukla Ra göre oldugu için siz yatamıyorsunuz aşşası çöküyor size tavsiyem altı sunta olsun parça parça degıl
SerpilG Elvn94 eğer yoksa o ölçüde sunta kestirip kendiniz koyarsınız. Nerde buldunuz bu fiyata ya. Güvenilir mi acaba? Bende almayı düşünüyorum
Elvn94 Muhammedd23 aman uyusunda besiginde yatmyo ins bunda yatar param bosa gder yoksa besigi satp bunu alayim bari
Muhammedd23 Elvn94 yanına geç uzan bir binni aç hep aynı şey olsun sırtını oksa elini olsa parmaklarını ufak ufak ısır eğer yataktan kalkıp gitmek isterse böyle böyle yatakta tut kendi başına dalacağini gireceksin ins
Deletedmom388 Elvn94 Bizde de buna benzer var kapılı olanı,açık yerden düşebilir diye kapılı tercih ettim içine de örgü koruma aldım.siz de örgü koruma alabilirsiniz önlem amaçlı dönerse düşmez hem.Ben çok beğendim 😊
Elvn94 Deletedmom388 bnd3 kapili dusunyodmda artk bu daha uygun olnca ona bi care bulurz dye dusunym camm
Hilallll2020 Elvn94 benimde eşim kendi yaptırcak yeni odamız küçük orayaa göre hem daha karlı olcak yoksa gerçekten çok pahalı internet sitelerinde bence kullanışlı olur ben 2tane yaptırcam bir oğluma birde hamileyim şimdi doğck kızıma Allah’ın izniyle 🥰
Hilalyam Elvn94 bu 400 tl yatağını ayri alacaksın nevreismi korumalıydı faln alacaksın 1000 tlyi bulur yada geçer onun yerine hepsi içinde olan takımlara bak bence 🤗
Elvn94 Hilalyam valla kuzm bna kalsa alrmda esim smdi bu fiyata zor alistrym ona hc alismz parca parca alcam o yuzdn