Bbabba Kızlar oğlumun bezini değiştirirken sıklıkla açtığımda çişini yapıyor. Malum koltuk halı üstü her yere gelebiliyor. Biraz bende de acemilik var ama bunu önlemenin bi yolu var mı var bi tavsiyeniz. Genelde kapalı tutmaya çalışıyorum ama krem sürerken veya başka bi kısa anda olan oluyo
Mom9 Bbabba açıp bezi biraz kapalı bekletin 2-3dk o anda işer diye düşünüyorum tongaya düşmezsiniz😅 bu arada kızım var benim ama öyle bi şey düşündüm yazayım dedim 🤗
Teomanannesi Bbabba benimkide her altını açtığımda işiyor bende eşimin eski atletlerinden kestim her açtığımda pipisinin üzerine koyuyorum
55eren55 Bbabba bebek bakım örtüsü kullan canım çok iş görüyor bende büyük abdestini alırken zorlanıyordum hiç rahat durmuyordu sürekli bulunduğu yeri temizliyordum şimdi bebek bakım örtüsünü kullanıyorum büyük rahatlık
Humi Bbabba ilk actiginizda altini sikdigijiu bezi pipinin ustune atin bekleyin cisini yapsin oyle degisirip bakimini yaparsiniz
Kuroneko Alt açma pedi kullanın, bir de daha küçükse yikanabilir pipipedleri var takıyorsunuz iserse ona isiyor :) benimki artık büyüdüğü icin cekistirip cikariyor ama ise yarar yine de. Baska çözümü yok sanırım
Meriwa Bbabba alt açma örtüsü hayat kurtarıyor 😄 genelde uyanınca emen altını değşştirirdim pişik olmasın diye şimdi emziriyorım o ara bi daha yapıyor sonra değiştiriyorum mesela cnm ben bide eski bezlerden at üstüne işese de bez ıslansın artık başka çözüm bulamadım 🤦♀️