Crazymomy 4234 temiz bir tülbent karbanotlı suya batırılıp pamukçuk olan yerler güzelce silinir. Eğer emziriyorsan da canım göğsünü de aynı su ile temizle ne olur ne olmaz göğsüne de geçebilir bazı durumlrda
Caglaed 4234 benim kızımda dili ben beyaz ama ben süt lekesidir sandım hiç ellemedim pamukcuk mu acaba doktora göstersem mi ki
Crazymomy 4234 biz bir kere yaşadık ama acısaydı eğer ememezdi heralde bilmem ki gayet iyi emiyordu canım 1-2 kere sildim ertesi güne azaldı diğer gün yok olmuştu pamukçuk
4234 Drkgrss benimki iştahsız acaba bundan olabilir mi diye düşündüm dün 🤔 etkiliyor mudur yemesini diye . Sizinki nasıl?
4234 Drkgrss sözde 2 saatte bir ama yedirene kadar yarım saat falan geçtiği için tam 2 saatte bir yediremiyorum yani
Drkgrss 4234 neden sütünüz mü yok? Benimde yok ya ama önce emziriyorum doymuyosa 30 cc veriyorum zaten , bAzen bakıyorum sütüm hiç yok ozaman 60 cc veriyorum
Drkgrss 4234 hadi ya belki zamanla alır , almazsa da üzmeyn kendini nasibi mamaymış , ben üzülüyordum şimdi üzülmüyorum çevremde mamayla beslenen ve sağlıklı okdr yetişkin var ki , mama verdikten sonra herkesi araştırmaya başladım🙈