Baloglum93 7 aylık oğlum var onu çok seviyorum ama ne üstünü değiştirtiyor ne bezini değiştiriyor zırıl zırıl ağlıyor kaçıyor geri yakalayınca kendini yırta yırta ağlıyor bide baba diyerek ağlıyor valla çocuğa bişi yapmıyorum konu komşu el kadar bebeği dövüyom sanacak. Bu 2 aydır felan böle bu durum niye böle oldu ya
Deletedmom896 Baloglum93 Pedagoglar diyor ki altındaki beze bile bağlanıyor benimsiyor o yüzden çıkarttırmak istemeyebilir ama geçici bi durummuş eline oyuncak verin belki oyalanır
Berinn Baloglum93 benm oğlum da 1 buçuk yaşında aynı sorunlar bizde de var banyo yapmayı çok severdi yıkarken bile nasıl ağlıyor anlatamam oyun haline getiriyorum artık birde öyle deniyorum bakalım sonuç ne olucak😌
Peaceful Baloglum93 ayy benimki de 7.ayfan sonra öyle olmaya başladı. Şuan 10 aylık. Az önce ben de arkadaşa dert yanıyorum. Altını değiştirene kadar kan ter içinde kalıyorum. Elleri kafası her yeri ayrı oynuyor. Üstünü giydirmiyor anlamadım neden
Baloglum93 Deletedmom896 yok hiç bişeye kanmıyor bide artık tutup ayağa kalkıyor hafif yürüyor bezini değiştirirken yatırarak değiştiriyorum acaba ondan mı durmak istemiyor bu kilot bezlere ne zaman geçiliyor ya
ikiprensannesii2 Deletedmom896 aa bilmiyordum benim yeğenlerimde hep öyle yapardı demek ki ondan oluyomuş öğrendiğim iyi oldu sağolun☺️
Parlak240 Baloglum93 bizdede aynı dert var ben sadece altını değiştirirken verdiğim bi oyuncağı var altını açacağım zaman onu veriyorum onunla oyanaliyor altını değiştirirken başka türlü asla değiştirmiyor
Duygusm Baloglum93 Kızım 6 aylık, her şeyi oyun haline getirerek yapıyorum, yolunu öyle buldum. Giydirirken kıyafetin içinden ce-ee yapıyorum, alt değiştirirken eline oyuncak, emzik, ıslak mendil vs veriyorum, banyoda su sıçratmaca oynuyoruz vs. Hep böyle…
Deletedmom896 ikiprensannesii2 ☺️🙏🏻 Hersey onların herseye bağlanabilme yetileri var komşumuzun oğlu annesinin terliğine aşırı bağlıydı heryere o terliği götürürlerdi 😂
2lokummannesiii Baloglum93 ah benim ki de altını alırken öyle kaçıyor 13 aylık ama benim ki ayağa bile kalkıyor zor yakalayıp bağlıyorum.