Atlasveannesi Kızlar bebeğim 3 ay 7 günlük son 4 haftadır kilo alımı bana göre azaldı, haftada 150 gr civarı alıyo. Sadece anne sütü ile besleniyor. Acaba belli bi dönemden sonra kilo alımında azalmamı oluyor?
Annesininprensesi Atlasveannesi evet 3 aydan sonra azalmaya başlar hemşire 500 gr almasi normal dedi her ay 1 kilo alsa çocuk obez olur dedi
Annesininprensesi Atlasveannesi benim kızım 3ayinda 1 kilo almıştı 4 ayinda götürdüğümde 500gr almıştı
Ercanekininannesi Atlasveannesi 3aya kadar ayda 700-1000 gram arası normal ama 3aydan sonra düşer demişti sizinki ne kadar aldı
Annesininprensesi KeriminAnnesi bilmiyorum ama 1kilo almaz zaten dedi ilerleyen aylarda daha da az alir dedi
tgc Aysegul30 geçmiş olsun minigee :) evet artık az alacaklar sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)
mga123 Biz 83 günlüğüz, 3ü doldurmadık daha 6700dük kontrolde bugün. Sadece anne sütü bizimkisi de, ama geçen ay 1400 almıştı 2.ay kontrolünde, bu ay 1100 civarı aldı böyle böyle yavaş yavaş düşücek sanırım ayda 400 500lere 🤷🏻♀️ aman sağlıkları yerinde olsun da🙏🏻❤️