eylul1234 Merhaba anneler rota aşısını kaçıncı ayda yaptırdınız? Bizim doktorumuz ilk dozu 5. ayda ikinci dozu 7. ayda yapalım dedi. Genele baktığımda 2-4, 3-5. aylarda yapılıyor. Sıkıntı olur mu sizce?
Dadam eylul1234 ilk defa duyuyorum ilk dozu 5.ayda yapalım diyen doktoru, ilk doz en geç 3.5 aylıkken yapılmalı diye biliyorum.
Mervemerveesk eylul1234 doktor belirlediyse güvenin. Etkili olmayacaksa neden yapın desin ki? Menenjit aşıları da öyle mesela, doktor belirliyor takvimi. Her bebek aynı aylarda olmayabiliyor.
mirayilknurtolga eylul1234 bizim doktorumuz rota aşısının 6aydan önce 2 dozununda yapılmış olması gerekiyor demişti. 2-4 ya da 3-5te yapalım dedi. 2. Ve 4.ayda devlet aşıları olduğu için 3 ve 5 te yaptırdım.
Asyah- eylul1234 3. Ayda rota aşısı yaptırdık canım 4. Ayda da 2. Doz doktor 5. Aya kdar zamanı var ne kdar erken okdar iyi dedi . Benım arkadasımda 5. Ayda yaptırdı ben doktora sordugumda yanlıs yapmıslar demıstı ama bılmıyorum canım aşı katında da ole yazıyor
eylul1234 Dadam bebeğim biraz hassas cildiyle ilgili rahatsızlıkları vardı yeni yeni kendine geliyor. Sanırım o yüzden 5. ayda yaptırmamızı önerdi ama ben de tereddüt ettim
Mora @eylul1234 Bence başka doktora danışın. 3.5 ve 5.5 da yaptırdık biz zaman geçerse bağırsakta plaklar oluşacağı için aşı işe yaramaz denildi.