Tubade HandeNil https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/ ben burdan bakıyorum doğması gereken tarih yani 40. Haftasında ki tarihe göre
Kavruuukk Aynur01 bebisler bu haftalarda huysuz huzursuz sinirli olabilirler büyüme beceri kazandıkları için her ataktan sonra yeni biseyler öğrenmeye yapmaya basliyolar bu becerileri kazanırkende biraz zorlu bi süreç oluyo
mamAras Ben harika haftalar uygulamasından takip ediyorum çok detaylı anlatıyor ve öncesinde bildirim geliyor atak haftasına x gün kaldı veya giriyor diye
Mavidilek Doğduğu tarih mi doğması gereken tarih mi önemli acaba ? İnternette doğması gereken tarih baz alınarak hesaplıyor geçen gün araştırırken gördüm. Ben de merak ediyorum açıkçası 🤔
hndngndz HandeNil uygulama ücretli ama bi hemşire arkadaş atak haftasını takip eden annelerin atak günü yaklaştıkça streslerinin arttığını söylemişti bu yüzden takip etmenizi tavsiye etmem bu süreç inişli çıkışlı bir süreç o yüzden yaşanacaklar için önceden strese girmeye gerek yok
HandeNil hndngndz yani evet insan illa stres yapıyo ama önceden neyle karsilacagimizi bilirsek belki temkinli davranabiliriz ben daha indirmedm bilmiyorum ama güzel bi uygulama olduğu soyleniliyo öneriler tavsiyeler filan varmış bakalm görücez