Edizbeyinannesi Kızlar bebeğimin göbeği 7. Gün düşmüştü hatta dün kontrolde göbeğin temiz olduğunu iyi olduğunu söyledi doktor. Bugün 11. Gün ve kanama olmuş orda. Napmam lazım bilmiyorum basına gelen var mı
Koalaninannesi Edizbeyinannesi ben de beebeğimde aynı sıkıntıyı yaşadım ilk olarak K vitamini iğnesi yapıldı, daha sonrasında da geçmeyince göbeğini bir çubukla yaktılar ama korkulacak bir işlem değil
Zeynep_alya24 Canm anne sütünde K vitamini yokmus ondan kanıyormus biz acile götürdük k vitamini ignesi yaptılar gecti sizde götürün yapınca geçiyor birdaha kanama olmadı
SenaaTuna Bizimde kanamıştı özellikle çok ağladığında. içini boşaltıyor dediler yaklaşık 2 hafta sonra kendiliğinden geçti.sürekli takip et baktı geçmiyor k vitamini takviyesi yapıyorlar yada kapanmadı diye yakıyorlarmış.
Edizbeyinannesi SenaaTuna inşallah kendiliğinden geçer bizim de dediğin gibi takip edeyim geçmezse götüreyim hemen
Edizbeyinannesi Koalaninannesi teşekkür ederim şuan takip ediyorum tekrar olacak mı diye olursa direk acile gideceğim 🙏🏻