Nazturan 4 aylık bebebeğim geceleri 2.3 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. Bazıları bebeklerinin 1.2 defa uyandığını söyluyor.. neden acaba sürekli uyanıyor geceleri. Saat8 de uyutuyorum 4 ay çok değişti ya eskiden gece zorla kaldırırdım 4.5 saat uyanmazdı
aselinannesi67 Nazturan benımde bebeğim 9.5 aylık gecelerı 5-6 kere uyanıyor ve asla sallamadan uyumuyor 😕
Kereminannesiii Nazturan oğlum 1 yaşında hala aynı 😔 2 saatte ağlayarak uyanıyor. Altı temiz karnı tok bir çözüm bulamadım
Krgztuba Nazturan 4ay 19günlüğüz bizdede durumlar aynı önceden gece uyurdu en azından şimdi hiç uyumuyor gerçekten yoruldum tükendim
iki_prens_annesi_ Nazturan yo gunduz de fazla uyumaz 2 saatte bi 40 dk uyuyo doyuyo ama var bi uyaran ya sicaktan ya disten ya ataktan
Mucizemveben90 Krgztuba 5 aylık olcak 3 gun sonra bu saate kadar sadece 1 saat uyudu oda sallayarak basıma agrıkar grıyo sinirden gece ⅚ kez uyanıyo ağlıyor bıde uyuyamayınca dursa uyutmıcam
Krgztuba Mucizemveben90 aynı durumdayız ne yapcaz bilmiyorum dinlenmediler verimli olamıyorum yetersiz hissediyorum kendimi yetersiz hissediyorum
Krgztuba Mucizemveben90 dişten olur dediler ama napıcam onuda bilmiyorum ne iyi gelir . Kehribar kolye sipariş ettim belki fayda eder 🤷♀️
Sblbsrgn- Ayda bir uyku gerilemesi oluyor bebeklerde ve birde 4. Sıçramaya denk geldiyse tadından yenmiyor. Geçiyor bir süre sonra yani gece uyku aralıkları uzuyor ama yine uyanıyor tabi bebeden bebeye fark var ben erken aylarda uyku rutinine çok dikkat etmediğim ve kendi kendine uyuma eğilimi varken pış piş ile uyuttuğuma biraz pişmanım. Uyku eğitimine gerek kalmadan uyku düzenlemesine dikkat etmenizi öneririm sevgili anneler. Ben “uyku meleği” kitabı ve you tube kanalını hatim ettim en uygun zamanda başlayacağım inşallah.