TutkuB 4.aya girmemizle alt üst olan uykular geceleri bazen yarım saatte bazen saatte bir uyanıyo kafayı yememe az kaldı , bu sürec tam olarak ne kadar sürüyo acaba ? ve bu uykusuzlukla nasıl basa cıktınız ?
CemileF TutkuB moralini bozmak istemem ama 1 aydır öyleyim. Aşağıda bşr post var 4. Ay atağını anlamadım diyen. Mazlulum yüzü gülür mü diyprum sadece. Millette ne bebeler var. Allah bize de acısın.
Tuba TutkuB iki çocuk annesiyim biri 19 aylık diğeri 1 aylık ve vitaminlerimi aksatmadan alıyorum. 1 aydır belki geceleri toplasanız en fazla 2-3 saat uyuyorumdur oda bir yatış da değil yani ama ona rağmen dayanabiliyorum😇
Elifffyvz- TutkuB 4.ayda bi bozuldu 8.aydayız hala uyku diye bişe yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️Umarım sizin öyle olmaz
TutkuB Busrammesut CemileF umarım 4.ay atagından ben sag salim çıkabilirim hayır onun keyfi yerinde gayet dinç uyanıyo her uyanmasında 😭
TutkuB Oge ay vallahi öyle bazen yuzune cok bakmamaya calısıyorum hemen gülüyo dikkati dagılıyo emzirip direk yatırıyorumki dalabilsin ama dalsa bile bi bakıyorum yarım saatte uyanmış 🤭
Oge Busrammesut hahah bizimki de öyle ama inatla uyanık. Babası da horul horul uyuyor yanımda sinirleniyorum 😂
Kubraklc 1 yasina gircek biz halen oyleyiz . Cocuk aglayarak uysniyo o aylarda hele uyumuyodu bile ay ne zor annelik
210796 TutkuB bir ara cok guzel uyudugunu hatirliyorum sabaha kadaresimle aramizdadone done uyurdu.simdilerde uyku suresi uzandi ama cok fazla sik uyaniyor.nerde yalnis yapiyorum anlamiyorum🤷♀️
TutkuB Tuba ne guzel , ben psikolojik olarak harabeyim ilk çocuk , deneyimsizlik , rahata alışık olma durumu muhtemelen bu kadar zorladı
Miican İnsta da Baldan anne sayfasını takip etmenizi öneririm benim bebeğim 5 aylık atak dönemi bizde yaşıyoruz altıncı aydan sonra uyku eğitimi vereceğim. Postları okudum onları biraz biraz uygulamam bile çok işe yaradı. Bebekler şartlanmayı sever size bağımlıysa hep dahasını ister. Bağımsız uyku uyumadığı için her uyandığında size ihtiyaç duyuyor.
TutkuB Miican bakacagım tesekkur ederim , uyku egitimi için kitap okudum bolca ama hemuz erken oldugundan uygulayamaya gecmedim çok zorlayıcı olacagından eminim
TutkuB 210796 evet cok guzel uyuyodu bazen uyanmadan sabaha kadar uyuyodu , birden bozuldu kaç gündür perişanım
MerveLiva TutkuB ayy büyüme atağı falan mı acaba benmde kızım üç buçuk aylık normalde cook duZenlıydı uykumuz gece ıkı kere kalkardı sımdı bılac gundur mahvolmus duurumdaym dedgınız gbı yarım saatte bir bazen yırmı dk bazen saatbaşı gerçekten çok yorucu onun içinde uykusu verimsiz oluyo açlığada kalkmıyor yani meme veriyorum bes dk emip uyuya kalıyo niye bukdr sık uyanıyo anlamadm bende ınsAllah duzene gırerler