Ayyss Kızlar, bebeğim gece uzun uyudugunda iki memeden de süt akıyor :( zar zor yetiriyorum zaten süt boşa akınca da içim gidiyor. Akmaması için ne yapabilirim? arada kalkıp sağmam mı gerekir acaba?
Kaan12 Ayyss evet 2-3 saatte bir emziriyomussun gibi sağman gerekir bı emzirme danışmanı bana öyle demişti
Guguk Ayyss sağmanız gerek yoksa tıkanır kanallar mastit vs olursunuz. Slikon pompa var takıyırsunuz o çekiyor olmadı öyle bişe alın kaç aylık bu arada bebeğinz
Mysunshines17 Ayyss İlk zamanlar benimde süt fazla akıyordu bu yüzden Mochi aldım hala bir göğüsten emziriken diğerine Mochi takıyorum benim ikizim var zaten süt sağma gibi bir durumun yok cunku ikisine zaten yetmiyor 🤱 Bubyuzden mochide biriktirdiğim sütü diğer bebeğime biberon ile veriyorum ne yazık ki sağıp stok yapma şansım yok 😔
Ayyss Mysunshines17 allah kolaylık versin ikizlerin bakımı için 🙈 mochi iyi mi ya çok kararsızım onu alıp almamakta, normal zamanda takımca da geliyo mu süt? Makina gibi?
Mrv-_- Ayyss altında silikon yastığı olan plastik bir kap sızdırma yapmıyor akan süt içinde birikiyor, philips aventin var google a yazarsanız çıkar, bir marka daha var fakat hatırlayamadım şu an
Mysunshines17 Ayyss Çok teşekkür ederim 🙏 Bence az az da olsa geliyor ama diğer taraftan bebek emerken kesinlikle daha iyi geliyor .Makine gibi performansı yok ama makine gibi de yorucu değil fiyatı uygun aslında deneyebilirsiniz en kotu ihtimalle diğer göğüsten akan sütünüz ziyan olmaz