AcemiAnneee Kızlar şunu kullandım sütüm arttı şunu yedim faydasını gördüm dediğiniz denediğiniz şeyler neler acaba ?
Mom091 AcemiAnneee tane kimyon, tane anason, rezene. Üçünü aynı miktarda alıp karıştırıyordum. Bardağa demleyip içiyordum. Hiç süt sıkıntısı çekmedim. Bir arkadaşım önermişti bana da bunu. Bir de bol bol su tüketmek
Blackeagle AcemiAnneee ilk önce kafada bitirin cok düşünmeyin düşündükçe de olmuyor bir de en önemlisi bol bol.su tüketin ama öyle langır lungur değil yudum yudum her emzirmeden önce ve sonra ardından her öğünde bol bol dereotu ve soğan yeyin 1 kase yoğurt mutlaka tüketin 1 kayısı kurusu 1 yemiş kurusu 1 2 yemek kaşığı kadar dut kurusunu bi taşım kaynatıp onu her gün için ara da da yulaf lapasi yapın icine ceviz meyve falan ekleyin bir de en önemlisi sık sık emzirin 🌸
SertapHilal Meriwa gaz yapıyor ama gazlı bi bebeğin varsa bişey değişmiyo benim bebeğim gazlı bi bebek, soğan yedim ve hiç bi değişiklik olmadı artış gibi yani yine aynı gazlı bi bebek hep ıkınma halinde
tosbikannesiii AcemiAnneee uyku uyku uyku sonra yine uyku 😂 bestlak damla humana still tee tahin Helvası
Elfydr AcemiAnneee humana still tea rezene lactamil bestlak damla bunlar yan takviye edici ürünler. Besin olarak bol yeşillik bulgur pilavı incir komposto çok içtim ben özellikle kuru dut ve kayısı kaynatıp. Sağlıklı düzenli beslen bol su iç birde en önemlisi uyku ya. Ben uyuyup dinlenince çok güzel çoğalıyor