Blackcloud Kızım 7 ay 29 günlük oldu, neredeyse bir aydır uykuda ağlama, uyanınca uyumama, uyumak istememe gibi durumlar başladı, diş dönemi ve Allah korusun hastalık dışında atak haftasında olabilir mi? 😞🥺
Mom091 Blackcloud rahatsız eden bir şey var belli ki. Dediğiniz gibi diş olabilir. Sizi özlüyor olabilir. Bir şey burnunu kaşındırıyor olabilir. Atak haftası içinde sabah bana hatırlatırsanız uygulamadan bakayım. Tahmini doğum tarihini yazmanız gerekiyor🥰
Blackcloud Mom091 Ya aslında gün içinde burnunu gözünü kaşıyor biliyor musun ve şu sıralar beni görmeyincede ağlıyor, mesela uykudan ağlayarak uyandı diyelim bir görüneyim, ardından yanından çıkayım daha çok ağlıyor. 20 Ocak 2020 tahmini doğum tarihide, teşekkür ederim.🌼 Unutmazsam hatırlatırım.😅
Mom091 Blackcloud kaybetme duygusu güncellenmiş🥰 Terk edileceğinden korktuğu için sizi yanında görmek istiyordur. uygulamayı silmiştim tekrar yükleyip bakarım. Boşuna para vermişim. Atakta olduğunu bilsem ne olacak sanki öğrenince geçecek mi aman diyip silivermiştim. Keşke birine verebilsem yazık günah😁