agusts2020 İyi geceler. Bir elim beşikte yazıyorum bu postu 🙄 kızım sallanmaya fazla alıştı uykusu bile tam olmuyor bu yüzden. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? 🙏🏻
Emineyilmazz agusts2020 her geçen gün sallama hızını düşürün bakalım yavaş yavaş alıştırın ama kaç aylık jş uyku eğitimi önerecektim
Emineyilmazz agusts2020 daha yolun başındayken sallamayı yavaştan kes canım burka yatağa uyusun uyumuyor mu ağlıyor mu al kucağına sakinleştir geri koy yatağına yarı kundak yapabilirsin uyuduğunda açarsın kollarını
reynwoman agusts2020 aynennnn benimde öyle bi elim beşikte 38 günlük kızım var bide işin kötüsü gece 1 den sabah 8 e kadar hiç uyumuyor fıttırıyorum artık uykusuzluktan gözlerim balon gibi oldu napcam böyle bilmiyorum bir bebek hiç mi uyumaz geceleri yaaa cıldırcaammm 😪😪😪😪
bhrcpt agusts2020 1 aylıksa eğer nerden dönerseniz o kar bence. Kundak deneyin. Emzirdikten sonra kundak yapıp emzik verin pış pışlayın sonra ben öyle yapıyorum. Benimkide 1 aylık alıştı şimdi
Lidya-t Biz anneler kendi kendimize durumu zorlaştırıyoruz. Bir aylık bebeği başta niye salladınızki koyun yatağına hemen uyuyorlar zaten pış pış ve sallamaya alışınca sadece bize eziyet oluyor. .
agusts2020 Lidya-t çok istedim ama biliyorsunuz lohusalık döneminde gerek anneler gerek kayınvalideler ne derse o oluyor 🙄 gelen salladı giden salladı
Emineyilmazz agusts2020 normal ama canm kesintisiz uyumasını bekleme gazı olur çıktı dersin gazı tekrar gaz girer ilk 3 ay böyle gider. Sallama bence
Lidya-t agusts2020 Gerçekten ya eskiler hala sallamadan uyumaz havasında olan annelere oluyor. Bu dönemde kimse gelsin istemedim tek başıma bebeğimi büyütüyorum bir kere bile sallamadım. Direk kendi uyuyor. Siz de yavaş yavaş azaltım hatta sallamaya da biliriniz daha bir aylık azıcık ağlar ama çabuk unutur.
BaharBilgin Handebl yani benim erkenmiş daha düzenimiz hiç yokda bazen hiç uyumuyoruz sabah akşam çok az bazende sabahtan akşama kadar gecede emip emip uyuyoruz sadece😊