Eymeninannesiww Bebeğim 4.aya yeni girdi ve gündüz 4 kez uyuyor yarım saatten 2 saat toplamda uyuyor çok az değil mi sizinkiler nasıl uyku süresi nasıl uzatilir
Fasulyem Eymeninannesiww 4 ay 8 günlük keşke yarım saat 4 kere uyusa yarım saat 2 kere uyuyor çok nadir 3 kere uyuyor. Çevremde benimle dogum yapan bir çok annenin bebegi gündüz uyumuyor nedendir bilinmez. Allaha çok şükür gece uykuları iyi.
Momkids Eymeninannesiww bizde 4 ay 7 günlüğüz gündüz uykuları 20 dk en fazla yarım saat 3-4 kez dediğiniz gibi. Bu aralar gece uykuları da dönme çabaları yüzünden çok bölünüyor ağlayıp uyanıyor habire 😓
duygud-a Eymeninannesiww 4 ay 5 gunlukk bnmki o kdr uyusa raziyim koca gun kanguruda berabr ypyrz isleri
GizemHazal Eymeninannesiww bebeğiniz çok güzel uyuyor aslında normalde olması gereken belli bi aya kadar günde 4 kez 2 şer saat insanlar uyku eğitimi alıyor bunun için benim bebeğim hiç uyumuyo gündüz
Eymeninannesiww Fasulyem o kadar tuhaf ki daha kahvaltımı yapmadan uyanıyor ve kime böyle söylesem çocuk bu uyuyarak büyür en az 6 ,7 saat uyuması lazım gündüz diyor
Eymeninannesiww 1722 işlerinizi nasıl hallediyorsunuz inanın ben yemek dahi yiyemiyorum çünkü o uyuma sırasında da sallanmak istiryor
1722 Eymeninannesiww bir uyuduğunda kahvaltı hazırlıyorsam bi sonraki uyumada ancak yapabiliyorum ev işleri desen eşim işten geldikçe yapabildiğimi yapıyorum yapamadığım kalıyor birde 7 yaşında bir oğlum var Onunlada ilgilenmem gerekiyor.geçecek bu günlerde onlar sağlıklı olsunda
Melinamm Eymeninannesiww 4 ay 4 gunluguz canim Masallah benimkisi gunduz de gece de uyuyor her 1 saatte bir uyumak istiyor.
GizemHazal Eymeninannesiww bebeğiniz çok güzel uyuyor aslında normalde olması gereken belli bi aya kadar günde 4 kez 2 şer saat insanlar uyku eğitimi alıyor bunun için benim bebeğim hiç uyumuyo gündüz
GizemHazal Eymeninannesiww gece fazla uyuyorsa gündüz sadece kendini dinlendiriyordur eli ağzına sürekli gidiyo mu belki damaklarından dolayıdır
Asya12 Eymeninannesiww benim kızımda öyleydi 30 dk uyurdu aşağısı okurdu 30 dk yi 1dk geçmezdi hep saat i ayarlardım ne uyumuş diye .gündüz uykusu 3 e 2ye hatta 1e düştükçe uyku süresi uzuyor .sabir bide benimki uyanık olduğu sürece ağlardı hep kolumdaydı uykuyada aglayara zor dalardi
Evata Benim oğlumda 4. Ayda gündüz 3-4 uyku yapıyor ama ben 45 dk 1 saate zorluyorum. Uyanınca geri uyuması için destekliyorum 30 daki ve altı uykulara felaket uykusu diyorlar