3melek1anne
[bilinmeyen] ne denir bilemedim 🤷♀️ bir şey sormak istiyorum nerde doktora götürdünüz anladığım kadarıyla doktor san memnun kaldınız ücreti nedir
3melek1anne
[bilinmeyen] teşekkür ederim
bebisimbenm
[bilinmeyen] cok sevindim adına canım.. O dönem çocuklarında genel anlamda gördüğümüz şeylerdi gecen yazdığında da söylemiştim ama icin rahat etti em azindan .. insalah bu aşamadan somra daha guzel ilerler oglunuz.. ayrıca paylaştığınız için teşekkürler 😍😀
kumsalada
Teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için . Ben 2,5 yaşındaki kızım için de düşünüyordum. 2 aylık bir bebeğim daha oldu. Eşimle elimizden geleni göstermemize rağmen davranışlarında farklılıklar oluşuyor. Biraz inatlaşmalar başladı. Kardeşine karşı çok sevgi dolu onun küçük olduğunun farkında o yüzden içten içe üzüldüğünü hissediyorum. Uyumakta çok zorlanıyor gece geç saatlere kadar uyumak istemiyor. Bu bilgi paylaşımınız iyi geldi. Teşekkürler tekrardan
Ercanekininannesi
Başka postşarda aman bebepim ağlamasın her istediğini yapayım diyen anneler de okurlar inşallah ve bebkleri büyüdüklerinde nası bi sorunla karşılaşacaklarını anlarlar umarım 😊 Çol faydalı olmuş teşekkür ederiz
Zuzu
[bilinmeyen] robert mackenzie nin çok değerli iki kitabı.Her ebeveynin edinmesi gerekli diye düşünüyorum.İster tek çocuk sahibi olunsun ister birden fazla.Israrcı ve inatçı çocuklarla baş etme yöntemlerini çok kolay yollarla anlatıyor,böylelikle kurallara uyum sağlayan saygılı anlayışlı bireyler olarak yetişiyorlar.
(anne/pedagog önerisi) ❤️