Deryaak Arkadaşlar, bebeğim 1 ay 2 günlük. Bugun deneme yapmak için ilk kez biberonla süt sağıp verdim. İnternetten okuduğuma göre kilosu/56 kadar süt içmesi gerekiyor. Bu oran bende yaklaşık 80 ml. 80 ml sütü 5 dkda bitirip memeden emmeye devam etti. Bu oranlara sadık kalmak lazım mı? Yoksa istediği kadar emmeli mi acaba?
denizyildizi Deryaak bence ortalama bir değer çıkıyor. Çünkü Dr bana 1 aylıkken 2 saatte bir 60-90 arası içebilir demişti
Yenianne097 Deryaak canım bu şekilde dersen nazar değer sütün kesilir benm kac arkadasimin başına geldi
Deryaak denizyildizi 90 dan fazla içmiştir. Fazlasını zAten kusuyor ama doymuyor mu acaba anlamıyorum
SibelKaratepe İstediği zaman istediği kadar emsin oranlara saate takılı kalmayin gerekmedikçe biberon da kullanmayın çünkü yaklaşık 3 ay civarı meme reddi yaşayabilirsiniz biberon kullanımı bunu daha da ağır gecirmenize sebeb olacaktir
Deryaak SibelKaratepe evet haklısınız, ilk kez merak edip biberon denedim acaba sevicek mi diye. Çok sevdi tabiki daha hızlı içebildiği için sütü.
denizyildizi Deryaak fazla içmesinde sorun yok. 2 saatte bir alması gereken miktar 60-90. Ama Dr aralarda emmek isterse yine ver demişti bize.