Kirpapatyasi Hanimlar size danışmak istiyorum malum bu koronada hastaneye gitmek pek sağlıklı degil dogum yapalı 9 ay oldu dogumdan sonra basladi bende karın ağrısı özellikle sabahları cok agriyor surekli adet ağrısı yaşıyorum ve kac haftadır iliskide de karın ile bel ağrısı basladi acaba boyle bisey yasayan oldu mu?
Prens0205 Kirpapatyasi yani 9 ay olmuş doğum yapalı sürekli böyle bir şikayetleriniz varsa koronodan gitmemek sağlıklı olmaz diye daha farklı sağlık sorunları ile karşılaşırsanız hastaneler gerekli tedbirleri alıyor sizde tedbirinizi alırsanız korkulacak bir durum yok ben 3 ay boyunca 4 farklı hastanede kaldım annemin yanında 3 ü pandemi hastanesiydi tedbirimizi aldık ve temas ettiğimiz de bir yere ellerimizi sürekli yıkadık bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Cngzhn Bende de var yaa,oglum 13aylk oldu,ben de ara ara gaz da oluyo,tuvalet aliskanliklarim butun duzenim degsti,ne sezeryanmis
nicu Kirpapatyasi ben sezaryen doğum yaptım aynı problem bazı günlerde banada oluyor regli ağrısının aynısı yani üşütme ağır kaldırma olaylarınada dikkat etmeme rağmen oluyor anlamadım gitti ondan sordum sizede
Kirpapatyasi nicu evet sezeryanda oluyormuş oyle ama annemin komsusuda gobek düşmesi olabilir dedi bilmiyorum artık
Mucizem38 Aynı sorun bende de var iç karnım çok kötü ağrıyor doğum yapalı 3 ay oldu gittiniz mi doktora