Yasemincmk Bebeğimi emziriyodum eşimin babannesi sewmeye geldi seste emmiyo az emsin sewersin dedim ha emzirr ha braktım ha diyip kızp gtti🤦
Synmannesi Yasemincmk benim Kızım da meme reddi var zaten konuştum mu bırakıyor az emiyor haklısın kızarsa kızsın saygısızlık yapmamışsın
Mrv-_- Yasemincmk hayır, yanımda olmalarından da hoşlanmıyorum, yüksek sesle konışurlarsa şşşt fln diyorum az saygılı olsunlar, emerken de sevmeyiversinler..
Mariiiin1 Synmannesi canım ya meme reddi nasıl bişi? Galıba benimde oglum bugun öyle ilk bebegim ve bilmiyorum
Synmannesi Mariiiin1 emmek istemiyor sadece uykudan kalkınca ya da uykulu emiyor ayık asla tutmuyor tiksiniyor emmiyor :(((( böyle birsey sağlık ocağı dere otu sarımsak soğan yeme koku yaptı belki sütüne dedi vernel kullanma yumuşatıcı parfüm sıkma dedi ama benim ki gazdan sancıdan böyle yapıyor
Esilyaa Yasemincmk bebeğim emerken komşumuzun kızı (19yaşında) bebeğin başına gelip öpüp öpüp duruyordu. Bende emeyim mi bende emeyim mi diye çocuğu rahatsız ediyordu. Emmek mi istiyorsun deyip suratına sütümü fışkırtmıştım bidaha yaklaşmadı🤣