Sule_defne01 Yine ben ve yine aynı sorum kizlar 1 ay 22 gün oldu doğum yapalı göbeğim hâlâ duruyo sarmadim korseyi ara ara taktım ama hareket edemediğim için çıkardım bu göbek kalır mı böyle kilom altmislarda şuan çok canım sıkkın bu konuda yardımcı olur musunuz
Kadervural Sule_defne01 ben korse taktim 5 gun mu ne hic birsey olmadi gobek var eger zayif biriyseniz yine eski halinize donersiniz ya da orda haldeyseniz bi yapiyla alakali bence takmayin bende 5 bucuk aydayim dedim ki ekmegi kesim tatli sunu bunu bebegimi kontrole goturdum 100 gram almis simdi cok mu onemliydi guzel gozukmem ya da sarkan gobegim bebegimin ac kalmasindan kendimi suçluyorum insanlara uyup da kendinizi strese sokmayin birakin kim ne derse desin sutunuz gitse mama mi alacaksınız allah vermis bize bir nimet bir amanet artik kendimizden once onu dusunmeliyiz 🤲❣
Kadervural Sule_defne01 bu arada 62 kiloyla hamile kaldim 86 kiloyla doğuma gittim ilk 2 hafta da 80 düştüm 4 ayda 74 dustum siz düşünün farki😀
TugceAna Sule_defne01 en koşa zamanda sarmalısın korse rahatsız ediyorsa en azından bi yazma ile bağlayıp sarkmaları engelle
minnosvetontis Sule_defne01 zamanla verirsin 9 ayligiz eski kilom 52 suan 55 takildm kaldm 55 de ama hala sezeyan gobegi minnacik kaldi 52 olsamda kalir diye dusunyorum korse hic kullamadim korse tayt hiymeye basladim ama. Sporsuz duzlenmez o gobek suanda karin egzersizleri yapma daha yenisin zmanla yaparsn diyete girirsn gider
Sule_defne01 Kadervural bende 53 kilo ile hamil kaldım 76 ya çıktım ama göbeğim fena şuan altmislardayim iste
Kadervural Sule_defne01 cok iyi baya vermissiniz gobeginizi ek gidaya gectiginiz zamanlar da spor yaparak verebilirsiniz zayifladikca gide4 sıkılaşması kalir dikisler yeni bir seneye kadar önermiyorlar sonucta 7 kat kesilip dikiliyor dikkatli olun🙏
Sule_defne01 TugceAna bebeğim şuan 55 günlük fayda eder mi de sarmak artk 😭 gerçekten çok üzülüyorum göbeğime
Kadervural TugceAna bende yorgun sut icirilmez cocuk huzursuz olur diye biliyorum valla spor yapmaya vaktim yok iki dakika icimiz geciyor milletin gozune batıyor uyumamiz spor yaparsam bide biterim ben