Rmysucu Merhaba kızlar doğum kilolarını veremedim 6ay oluyor üstüne bide pandemi de aldım da napıcam bilmiyorum sütüm az ama yinede emziriyorım. Aç kalmadan ve sütümü etkilemeden zayıflamak istiyorum var Mı diyet listesi olan 🤐
Nejlazafer Rmysucu en iyi diyet listesi bol bol emzirmek bence..ben 17 kilo aldım hamileyken..bebeğim 6.ayina kadar nerdeyse saat başı emiyordu..hatta geceleri bile saat başı..eme eme resmen iligimi kuruttu..1.72 boyundayım 62 kiloyla hamile kaldım şuan 59 a düştüm..bazen sabah halim kalmıyordu kalkamıyordum sömuruyordu :)
Naz0106 Rmysucu Bende 3.5 ay oldu veremedim yapıştı kaldı 23 kilo almıştım Allahtan boyum var yoksa çok kötü dururdu
Cimen Rmysucu canim ekmegi kesicen günde 3 litre su icicen ve düzenli bir yemeğin olucak yani günde 3 öğün yemek ve tatlı türü şeyleri yemicen.. günlük sporunu yapican leslie3 diye gir youtubeden çok iyi kilo verirsin..ben bu spor ve öğünlerle ayda 5 kilo verdim
Rmysucu Nejlazafer ya benim gebeliğim sıkıntılı geçti 25kilodan fazla aldım doğduğunda bebeğim baya bi yoğun bakım da kaldı o yüzden sütüm gelmedi yine emzirmeye çalışıyorum ama olmayınca süt emmiyor oda 🙂
Happy_boy Nejlazafer 1,72 boyundayım. 6 aydır saat başı emzirdim ama bir gram gitmedi… beni napıcsz şimdi… 😄 üstelik inek gibi de sütüm var.
Rmysucu Happy_boy bende emzirerek kilo verildiğine çok inanmıyorum canım galiba bizde olmadığı için inanmıyorum 😅
Nejlazafer Happy_boy hadi yaaa :) demekki bunyeye göre değişiyor..ama emzirmeye devam edin hiç belli olmaz belki birden verirsiniz..
Fundafatma Nolur etkili bişey yazın benim göbeğim süzme yoğurt torbası gibi kaldı ya 40gun korse kullandım hâlbuki sütüm yok emziremiyorum bu yüzden yani doyette aksam6dan sonra yemek yemiyorum hep sıvı tüketiyorum ama gitmiyor bu napicam bilmiyorum 🙄
Rmysucu Fundafatma evet bende öyleyim ya bi çözüm bulamadım bakalım post açtım etkili bi şey inşallah gelir