Betul34 Sezeryan doğum yaptım 5 gün önce sütüm gelmedi daha yeni yeni geliyor ama bebeğim sürekli uyuyor bugün test yapıldı sonuç 11 çıktı takip edilecek bebeğim. Bugün daha da fazla uyuyor uyandıramıyorum yardım edin var mı önerisi olan çok canım sıkılıyor korkuyorum
Esrakndmr Betul34 burnunu ve ayaklarnı sıkmayı deneyin. Benimde aynı sey geldi basıma. Sarılık 11 di bol bol emzir dedi doktor. Bol bol emzirdim 1 haftada geçti
Cutebaby Betul34 düşük canım stres yapma emzir bol bol mama veriyorsan hem mama hem emzir sonra mamayı bırak hastaneye 16 üstü yatar seninki düşük
Teslimevera Betul34 benim kızım da 15 günlük ken sarılık geçirdi bi hafta sürdü annem bi tanıdığından duymuş pekmezli su içtiğinde geçer demişler denedik az bi su ile aynı miktarda pekmez i karıştırdık günde iki çay kaşığı verdik bebeğe elhamdülillah geçti tavsiye ederim geçene kadar sürekli sarı kıyafet giydir bebeğe aynı zamanda
Zeymeray Altını açın, bezini değiştirirken hafif soğuk pamukla poposunu silin direk uyanır. Benimde bebeğim 5-6 günlükken 11 çıkmıştı. Şükür uyandırıp beslediğimiz için atlattı.
Ilknurmet Canım bizimde aynıydı 11 di bol bol emzir birde beşiğine floresan ışık koyduk geçti sarılığı sağlık ocağı serum suyu yada şekerli su önerdi birazda şekerli su verdim.
Durumommy Mamayla takviye yapmanızı söylemedi mi doktor bende sezaryen Doğum yaptım ilk 5 gün az az mama verdim sütüm tamamen inene kadar kan şekeri düşüyor açlıktan o yüzden çok uyuyor olabilir bence biraz mama verin derim
Uluhan-glsm Benim 15 çıkmıştı uyandırmıyordum altını aç ya da soy uyanır iyi besle mama ver aç kalmasın kesinlikle biz Işın tedavisi aldık çok zordu allah kimseye yaşatmasın
Toprakanam Betul34 gündüz saatte bir gece 2 saatte bir besleyin. Sütünüz yoksa mama verin ama biberonla değil de kaşıkla verin. Uyanması için yüzünü ıslak bezle silebilirsin. Burnunu sıkabilirsin. Uykuya yenik düştükçe sarılık değeri yükselir.
Toprakanam Betul34 sarılık değeri çok yüksekmiş olabilir. Bana Dr beslenmez uyanmazsa geri getirin demişti. 1 gece fototerapi aldı hastanede ondan sonra toparlandı.
mrymgkce Betul34 benimde sürekli uyuyordu bebeğim kıyamadım sarılık oldu 1 gün yattik hastanede şükür geçti ama zordu sütun yeterli gelmiyorsa sarılık olmasın diye sütun artana kadar mama ile takviye yap biz kaşık ve şırınga ile takviye yapmıştık