Aci kizlar saclarim cok dokuluyor sanki kokunden koparak geliyo tutam tutam boyle ozellikle banyoda asiri derecede. Sampuan elidor cam terabentli kullaniyorum degistirsem mi siz ne kullaniyorsunuz buna cozum bulan var mi
Seli_m Aci emziriyormusunuz, eğer öyleyse ben de o durumdayım, resmen saçımın önleri kel kaldı sanki, ama emzirme döneminde.oluyor diye biliyorum, bebek vücuttan.vitaminleri aliyor ve sizde eksik olan o vitamin saç dokulmesine sebep oluyor,
AyseZerya Aci Benimde çok dökülüyordu yazdığınız şekilde. Bebeğimin eline ayağına dolanıyordu bazen. Hatta ağzından aldığım zamanlarda oluyor. Kestirdim erkek traşı yaptım tabi faydasız ama en azından boyutları küçük olduğundan bebeğe dolanmıyor. Bunun içinde yapılabilecek çok şey duymadım bende.
Seli_m Aci ben bı doktordan dinlemiştim bu dönemde saçlar aynı anda yenileniyor bir anda dökülüyor sonra yenileri çıkıyor, duzelicek bence, yine de vitamin desteği ala bilirsiniz, ya da Hint yağı kullana bilirsiniz, bı yakinimiz da öyleymiş emzirme döneminde bu şekilde çözüm bulmus
AyseZerya Seli_m Bunu izlemek iyi geldi bana. ALLAH razı olsun. Kaç zamandır kel mi olacam endişesiyle kafayı yemek üzereydim
Aci Seli_m bende hep topuzla geziyorum gecen disari cikarken acayim dedim saclarim uzun ve kivircik hep kollarima falan dokuldu sinir oldum ins dokulmesi durur
Seli_m AyseZerya evet ben de acaba kanser falanmi oldum diyordum nerdeyse Allah korusun, amin cumlemizden☺️
AyseZerya Aci Faydasız gerçekten de çok faydasiz ama uzun olup bebegin eline ayağına dolanmasindan iyidir aslinda