Kucukanne06 Kızlar koronavirüs kanda mi tomografi de mi yoksa burundan alınan sıvıda mi belli oluyor eşim in tomografi sonucunda virüs belirtileri var demiş ne demek istemiş olabilir normal bir hastalık da olsa tomografi de bu şekilde gözükür mü?
Busrasy Kucukanne06 Evet bende hastalandım ilk tomografi ve kan istediler. Kanda enfeksiyon oranı yüksek olursa virüs ihtimali oluyormuş. Benden en sonda sürüntü testi istediler. Kanımda biraz enfeksiyon yüksekti ama çok şükür sürüntü negatifti ve tomografide temizdi
GoGirl Kucukanne06 kandan belli olmuyor benim butun degerlerim normaldi enfeksiyon degeride normaldi ama suruntu pozitifti
Mervekrcl Sürüntü negatif olup tomografi lekeli olunca nasıl oluyor peki eşimin o şekilde çıktı, pozitif mi şimdi
Naz93 Ben evde kendim yaptım hamilelik testine benzer bir tanı kitiyle eczaneden aldı eşim ve yüzde doksan sonuç veriyormuş şükür çıkmadı
Sergl1425 Naz93 haberlerde eczaneden vatandaşlar satın alamaz yazıyordu ama nasıl aldınız bilgi verir misiniz
nursocum Kucukanne06 çok geçmiş olsun yüksek ihmal var babamında öyleydi anlamamıştı doktor zatürre tedavisi vermişti onun yerine şuanda 1 haftadan fazladır hastanede lütfen tedavi için geç kalmayın ve durumu kabullenin
Kucukanne06 nursocum teşekkür ederim yarın sonuç çıkacak sürüntü testi yaptırdı eşim çok geçmiş olsun Rabbim hepsine şifalar versin inşallah
Leyla220801 Kucukanne06 Geçmiş olsun öncelikle canım bende 20 gün önce tomografi çekildim ciğerde çıktı sürüntü testini yaptım testim negatifti
Kucukanne06 Leyla220801 içim rahatladı canım çok çok teşekkür ederim inşallah eşimin de öyle olur tomografide virüs belirtileri var demiş doktor