Mrymbas Merhabalar bayanlar tecrübeli annelere bi sorum olacak benim bebegim 1 aylık ve gribal enfeksiyon geçiriyoruz kaç gündür oksurugumuz ve hapşırmamız var sık sık emzirmeye çalışıyorum aslında ama bir türlü geçmiyor ne yapabilirim ?
Mucidem5 Mrymbas bebegim 35 gunluktu oksuruk ve grip vardi buhar hava verildi hastanede ve suanda 57 gu luk olduk yeni yeni geciyor bol bol emzirin insallah cabucak atlatir
zeynepkumsal Mrymbas benim bebegimde aynı yirmi günlük falanken oldu.Doktor burun damlası verdi onu kullandım.birde cold mix aldım yakasına damlattim.burununa damlayi sıkıp gün içinde aspritorle çektim.O sekilde çok ilerleme den atlattık şükür
Zdeva Geçmiş olsun 2 aylıkken Biz de geçirdik 39 a çıkmıştı ateşi bol bol emzirdim günde üç dört kez burnunu serum fizyolojikle burun aspiratörüyle temizledik çok şükür atlattık ayın 19 unda 3. Ayımızı dolduruyoruz geçmiş olsun
Mrymbas Zdeva Maşallah allah bagislasin 🤲 bizde serum fizyolojik veriyoruz doktorumuz bide bitkisel bi şurup verdi onun etkisini görebilecek miyiz bakalım
Htcurl Merhaba .8 yaşında bir kızım var.Abla okullu olduğu için 3 aylik oğluma grip virüsü bulaştı.once sık hapşırma sonra öksürüğe çevirdi. 2 3 gün içinde ilerledi.Bence bir dr a danışın.Henuz çok küçükler bağışıklık sistemleri gelişmemiş durumda.Biz 10 gün antibiyotik igne tedavisi ,buhar tedavisiyle toparladik ck sukur .Bu arada dr ciğerlere inmesini önlemek için antibiyotik verdi .Cok gecmis olsun..
Mrymbas Htcurl dr götürdük bugün bitkisel bi şurup verdi çok küçük olduğu için çok şükür ciğerlere işlememiş sizede çok geçmiş olsun
Htcurl Mrymbas Çok teşekkür ederim.Bize de antibiyotiğin yanında prospan öksürük şurubu vermişti.Insallah tedaviniz etkili olur da iyileşir kuzucuk .Acil şifalar ❤
Sevdasoylu Bizde daha yeni atlattık oğlum 2,5 aylık 😭 çok zor bir dueum biz iki gün hastanede kaldık ardındanda günlük hastaneye gittik. Bizde birde ikimizde aynı anda hastalandık benimde oğlumunda ateşi nerdeyse 40 dereceyi bulmuştu. Şimdi sadece öksürük kaldı. Korkmayın bol bol emzirin bu aralar bi salgın var tek değilsiniz yani
Mrymbas Sevdasoylu dün dr öyle söyledi aralık ve ocak ayı salgın ayıymış hastahaneler dolu hep rabbim tüm evlatlara şifalar versin sizede çok geçmiş olsun
Sezenkumsal92 Kizlar bnm oglusum da 12 gnluk burnu tikali emerken bazrn hir hir edio burnunda bisi yok genizde var galiba napmam lazim
Mltmlrn Benimde bebeğim 29 günlük bi haftadır bronsit ile boģuşuyoruz. Antibiyotik iğne ve buhar verdi doktorumuz..burnunu da serum fizyolojik ile temizliyorm. İğneler bitti fakat öksürük yeniden başladı 😦 yarın yeniden dr kontrolü var
Mrymbas Sezenkumsal92 evet eczanelerde satılıyor ister minik kutularda olanindan alın isterseniz normal serum gibi olanından biz mesela şuan serum gibi 100 cc lık olanından kullanıyoruz her emzirme öncesi burnu temizlemeye calsiiyorum