adm Canımız annelerimiz çekilişimizi yaptık. Instagram hesabımız @happymomapp üzerinden canlı yayını tekrar izleyebilirsiniz. Kazanan annerimizin listesi de şöyle: Philips Avent Yenidoğan Seti: policesifatma@icloud.com UniBaby Yenidoğan Bakım Çantası: sensoy.ahmet1@hotmail.com nurakf@icloud.com okannsinemm@gmail.com oqundudualci@gmail.com Yedek Talihliler: dila.acikgoz@icloud.com gamzekagba@gmail.com tugbam.yldz@gmail.com
IpekDulger Çekiliş hakkı bir kere yazmıştınız ama aynı mail adresinin 3 kere ismi yazılmış canlı yayında gözüküyor hiç adil değildi bence @adm
Larenmerve IpekDulger kesinlikle katılıyorum biz hakkına girmek ıstemedıgımız ıcın bir kez katıldık insanlar oturdugu yerden on kez çekilişe katılmıs
esma IpekDulger evet ya madem öyle iptal edilsin ve bi daha da yapılmasın o zaman. Bilseydim 20-30 kere atardım ben ne var bunda zaman alıcak bi şey bile değil. Hakkaniyetsiz bi çekiliş hiç hoş değil ☝🏻
IpekDulger Larenmerve yani böyle olacağını bilsem bende 10 kere mail atardım özellikle belirtilmişti bir kere katılım hakkı var diye