neslihan47 Oğlum 10 aylık ve uyumak için yatağına koyduğum zaman yüzüstü uzanıp kendini yatağa sürtüyor. başına gelen varsa nasıl üstesinden geldiniz ? Paylaşırsanız sevinirim .
Cakos neslihan47 Basima gelmedi ama bir yerde okumustum . Boyle durumlarda tepki gostermeyip ilgisini baska yere cekerek unutturarak ustesinden gelmeliymisiz .
cydcvk neslihan47 bi yerde okumuştum. Dikkatini dağıtın başka şeye yönlendirin diye. Çok tepki vermeyip unutturmasını sağlamak gerekiyomuş
KeremTalha_4153 neslihan47 yanlış anlamayın benim oğlum da 14 aylık uyutup yatağa koydugumda yüz üstü yerleşene kadar o şekilde sürtünür yani hiç o bakış açısından bakmamıştım
Ozgeruya neslihan47 tepki verme baska yere odaklat tepki verdiğin zaman ilerde daha cok istekler artiyor büyüdüğü zamandada
kokusudalin Kesinlikle tepki vermeyin her yaşta görülebiliyor. Fark ettirmeden dikkatini baska yone cekin. Ben besiginin ayak kismini oyuncak koyuyorum uyandiginda falan yarim saat oynuyor sonra sıkılıp çağırıyor oyle birsey yapabilirsiniz belki.
BBK neslihan47 gecen youtubede hatice kübra tongar cocukta mastürbatif hareketler diye video izlemistim faydali olacgini düsünüyorum
BamBi neslihan47 Allah Allah varmi cidden böyle bisey.? Cok sasirdim ilk defa duydum! Doktora sordunmu😵
neslihan47 Freud emekliyor evet . Uyku saatlerini değiştirdim özellikle uyumak istemediği zaman sergiliyor davranışı