Yeniann3 Ateşten kafamı bilr kaldıramıyorum. Hastaneye gititm sadece covid test yapıp gönderdiler. 3 aylık bebeğim var elime almaya bile halim yok. Nasıl geçer bu ateş lütfen yardim edin
Emir123ali Yeniann3 çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun keşke iğne yaptırsaydınız bebeğinizin olduğunu söyleyin gelip evde vursunlar yardımcı olurlar
Minikannesi00 Yeniann3 bileklerine boynuna alnına soğuk suyla ıslatılmoş bez koy, beni eşim ıslak banyo havlusuna sarmıştı ,sonra da bitane parol içtim ve geçti çok şükür
Yeniann3 Emir123ali valla 7 tüp kan aldılar sürtme mi ne onu yaptılar covid testi. Kan sonuçları negatif çıktı ne bi iğne ne bi ilaç hiçbir şey vermediler. Her geleni vaka sayıyorlar bence bunu daha iyi anladım
GoGirl minikmerinos Yeniann3 sirke zararli atese. 112 yi arayip alabileceginiz ilaclari sorun en guzeli o aradiginizda anlatirsiniz
Yeniann3 Minikannesi00 gece ateşimi düşürene kadar yaptı eşim ateşim 36.5 oldu öyle uyuduk gece yine ateşim çıktı. Hala bi iniyor bi çıkıyor
Emir123ali Yeniann3 canım kan temiz çıksa bile burundan test pozitif çıkabiliyormuş sen yinede kimse yaklaşma kendine dikkat et bence
minikmerinos Yeniann3 bana genelde fayda eder. Enfeksiyonları kırar yani. Ben zaten nadir ateşlenirim. Size fayda etmediğini biliyorsanız tabii yapmayın.
gozde__ Yeniann3 bir kez eşim çok ateşlenmişti . Ben ilik suya sirke döktüm tüm vücuduna birkaç dakika arayla kompresör yaptım canım . Biraz toparlanınca da asla sıcak beye soguk değil ilik suyla duş aldırdım şükür geçmişti
Hunilianne Yeniann3 sürekli emzirmelisin o şiskinlik anca öyle geçer. Tıkanma olmazsa enfeksiyon da olmaz. Ateş de olmaz. Diğer türlü agri verir çok. Geçmiş olsun