MerveKya Kızlar merhaba, ek gıdaya 4. Ayda başlayanlar öncelikle ne yapıp vermeye başladınız doktorunuz neye göre 4. Ayda başlattı ek gıdaya genelde 6. Ayda başlanıyor diye biliyorum
MerveKya Meltemila evet en uygunu o zaman ama acaba bebeğin kilo alımı az olduğu için erken başlatabiliyor mu
Sevalmerdoglu Sebze haşlayıp verebilirsin bende başlamıştım kilo alımı az olduğu için bebeğimin ama şimdi çok gereksiz olduğunu anladım erteleyebildiğin kadar ertelemelisin bence hazır paketli şeyler vermemeni öneririm
MerveKya Sevalmerdoglu neden gereksiz buldun peki? Kilo alımı az olduğu için mi başlattı 4.ayda mı başladınız
Sevalmerdoglu MerveKya gereksiz buldum çünkü kilo alımı aynıydı değişen bişey olmadı . Evet kilo alımı azdı 400 gr alıyo ayda şuan 7 aylık 4. Aydan beri böyle ve 4. Ayda başladık ek gıdaya. Tabiki her bebek başka benim kızım kilo almadı diye senin bebeğinde almicak diye bişey yok tabiki ama benimki almadı diye boşuna bağırsaklarını yorduğumu düşünüyorum.
MerveKya [bilinmeyen] maşallah sağlıklı olsun yeter, bizimde erken başlatacak heralde kilo alımı yavaş ve hiç bi mamayı almıyor şuanda kaç tane mama aldım hiç birini almadı
MerveKya Sevalmerdoglu olabilir her bebeğin her şeyi farklı tabii ki önemli olan sağlıklı olması gerisi boş. Bizimkinin de kilo alımı yavaş da acaba 4. Ayda başlatır mı doktor diye düşünüyorum
Aysima MerveKya ben mama kullanıyorum bi tek kilo alımıda iyi doktorlar 4 Aydan sonra ek gıdaya geçebilirsin dediler