tuananilmoms Kızım 7 aylık gündüzleri 2-3 uyku yapıyor ve hepsinde sadece yarım saat uyuyor resmen kurulu saat gibi yaa 30.dkda kalkıyo naparsam yapayım uyumaya devam etmiyor , gecede emerek uyuyor dalana kadar saat 2leri buluyor o saate kadar yarım saat 1 saat hep uyanıyor meme vermediğim zamanlarda hep ağlıyor gözleri kapalı bi şekilde ben bu çocuğun uykusunu nasıl düzene sokucam yaa nolur bana bi yardım edin akıl verin uyguladığınız yöntemler varsa deneyeyim yaa 😭
TolunayTugay tuananilmoms 4 aylik bebegim var inan gündüz Yarim saat uyutmaya calisiyorum tam bırakıyorum hemen gozunu acıyor hic uyumuyor gece desen aksam 8 9 gibi yatar gece 4 de uyanır bidaha uyumaz ben ceset gibi oldum yorgunluktan ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum
Geheimnisperson tuananilmoms uyku aralıkları ne kadar? 2,5 3 saate kadar uyanık kalabiliyorlar bu dönemde. Bir sonraki uykuya geç ya da erken yatırıyor olabilirsiniz. Uykusu gelince sinyal veriyordur mutlaka. Bir de belki 3 uykudan 2 uykuya düşmek istiyor da olabilir.
Seli_m Diş çıkarıyor ola bilirmi acaba, bildiğim kadarıyla eğer uyku saatini kaciriyorsaniz geç yatiriryorsaniz, bebek yarım saat kadar uyuyor, bizimki 5 aylık her zaman dikkat ediyorum 3 saat uyanık kalınca, uyku vakti kaçınca sadece 30 dk uyuyor.
tuananilmoms Seli_m 5 aylıktan beri böyle sürekli yarım saat ve gece uyanmaları aşırı fazla geçenlerde bi post açmıştım damağı bembeyazdı ama ne diş geldi ne bişey ne zaman çıkar bilmiyorum çıksada kurtulsak😔 valla uyku saatlerini hep mi kaçırıyorum sanmıyorum ya alışkanlık mı oldu noldu hiç dalamıyor derin uykuya😭
tuananilmoms Geheimnisperson günde 2 uyku yaptığı zamanda yarım saat uyuyor, ve en fazla 3.5 saat sonra uyumuş oluyor diğer uykusunun ardından 🤷🏻♀️
Seli_m tuananilmoms dışarı çıkarmayı deneyin gün içinde bir kaç kez evden dışarı çıkın gezin, belki fayda eder
tuananilmoms Seli_m oda fayda etmiyor canım aşırı hareketli tek bakamıyorum o yüzden sürekli anneme gidiyorum yada o bana geliyor giderken havada alıyor ama banamısın demiyor🤦🏻♀️