dertlikerkenez Nil_Oz her doktor farklı tarih veriyor avokado için. Benim çocuk doktorum 1 yaşına kadar yasaklı listesine koydu. humeyra_kayraa Yumurta ve peynir tadımı yaptıysanız eğer bizim listemizdeki tarif; yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı tuzu alınmış peynir, 1 adet meyvenin püresi suyuyla beraber, 3-4 adet bebe bisküvisi ya da 1 ince dilim ekmek içi, 1 tatlı kaşığı pekmez. Bunları karıştırıp yediriyorum hergün.
hzlssmoom Yumurta sarısı yarım, avokado, lor peynir, anne sütü içine , üstüne çok az keçiboynuzu özü püre haline getirip verebilirsiniz
hzlssmoom Nil_Oz doktorumz bı sakınca görmedi az az verebilirsin dedi, pekmez de olabilir tabi benim ilk tercihim keçiboynuzu özü oldu canım
Cookanne Altıncı ay tadım ayıdır aslında menu oluşturulmaz genelde tabi her bebek farklıdır annenin takdirine kalmış…
hzlssmoom Cookanne tadımı bitirenler mecbur menü yapıyor canım .5 buçuk aylıkken başlatıyor bazı doktorlar .
hzlssmoom Papatyaseverr ben veriyorum çok şükür bı sıkıntı yaşamadık canım tabiki her bebek bir değil ama sorun yaşayacağını sanmıyorum bende doktor kontrolü altında veriyorum herşeyi 😊