BusbusveHashas Ayazseher biz yaşamadık çok şükür. Doktorumuz özellikle öncesinde ilaç verme gerekirse olduktan sonra ateşi 37.5 i geçerse verirsin demişti
BusbusveHashas Ayazseher ateşlenme durumunUzda da lütfen sirkeli su yapmayın demişti. Oldukça zarArlı bir uygulama olduğunu biliyordum zaten.
Pitpitbebe Ayazseher hepatit B aşısı sıkıntılı bir aşı değil çoğunlukla ateş yapmıyor yine de evinizde bulundurun ateş düşürücü ama içiniz rahat olsun inşallah
Snnrdrn Ayazseher sağlık ocağından ateşlenme yapmaz dediler çok şükür hiç bir sorun olmadı sadece banyo yaptırma bugun yarın yaptır dediler 😊
Nur3452 Ayazseher biz pztesi yaptırdık. Huzursuzluğu dışında bir problem olmadı. Yalnız bacağını çekerek çok ağlıyordu ben de 1 çay kaşığı calpol verdim ondan sonra rahatladı
Gzde07 Ayazseher ateş yapmıyo o aşı ama yaparsada bi çay kaşığı mor calpol verebilirsin 2.ay aşı çok zor 3tane birden ateş de yapıyor 🤦🏻♀️
Gzde07 Ayazseher olduğu gün çıkmadı ertesi gün çıktı ateşi calpol verdim düştü ama geceye kadar sürekli çıktı çıktı indi Bide eklem yerlerine kolunun altına ıslak bez koymuştum faydası oluyo
[silindi] Ayazseher o gün çol fazla halsiz ve uykucu oluyolar yani benimki öyle olmuştu o gün çok uyudu burda bi tane daha bayan vardı oda aynısını demişti bebeğim aşıdan sonra çok uyuyo diye