Prens_annesi170620 Kızlar 3 aylık bebeğimin gazı hâlâ devam ediyor ne yapabilirim en etkili yöntem hangisi gaz için lütfen yardım
Bernagkgkz Prens_annesi170620 kimyon ve rezene karıştırıp içebilirsin bebeğe geçiyo sütten biz çok faydasını gördük
Hilal_cvdr1 Prens_annesi170620 canim mama iciyorsa kimyon kat mamasina yani kimyonu sade olarak degilde suyunu katabilirsin 2 3 çay kasigi felan ben cay bardagina bi tatli kasigi kimyon birazda su koyardim katardim işe yariyor
Tugce6767 Prens_annesi170620 canım biz sab simplex ve biogaia damlada bulduk çözümü.düzenli kullanınca çok faydasını gördük
hunilikadin Prens_annesi170620 merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz. Ben 3 ay aptamil kullandım aşırı gaz yaptı bebelac aldım suan yok bi sıkıntı
Prens_annesi170620 TugbaErim şurup mu damla mi canım nurse harveys colex şurup kullanıyorum ama düzenli değil işte gaziy olunca veriyorum oda etki etmiyor demek ki
Prens_annesi170620 hunilikadin en etkili gaz ilacını arıyorum bu aralar nurse bir işe yaramıyor galiba
hunilikadin Prens_annesi170620 bizimde aşırı gaz sorunu vardı birçok damla kullandık sadece relaktaz ve biogaia dan memnun kaldık