Bikahve Yeniann3 kan değerlerinde bir bozulma varsa corona yapıyorlar canım bana da yapıldı ama ne derece doğru bilemem 🤷♀️
guzin Yeniann3 Merhaba ablam doktor kan testlerinin güvenilirliği maalesef neredeyse hiç yokmuş sürüntü testleri ise yüzde 70 doğruluk diyor Açıkvası kötüyseniz şüpheleriniz covid ile uyumluysa izole olun Rabbim şifa versin
Efekuzeyy Bende takipte kalayım…eşim ramazan bayramından 2 gün önce çok hasta oldu.eklem yerleri dökülüyordu,ateşi 38 i geçmişti.agridan uyku uyumadı hastanede kan tahlili ve tomografi bakıldı. Sadece enfeksiyon dediler.bizce kesin koronaydı. Çok kötüydü.
Yeniann3 Efekuzeyy benimde dünden beri ateşim inip çıkıyor. Kemiklerim ağrıyor resmen. Ayağa kalkınca dengede duramıyorum. Görümcemde aynı şekilde oldu. Dün halı yıkadık acaba ondan midir bilmiyorum. Kan testi negatif çıktı sürtünme testide yarın yapılacak. Hiç bir müdahele yapmadılar hala çok kötüyüm.
GoGirl Efekuzeyy o kan tahlili normal kan tahlilidir covid e bakmiyorlar banada da kan ve tomografiye gore degilsin dediler ama suruntu pozitifti Bir de covid e baktiklari ayri bi kan testi var ozellerde ucretli onun da dogurulugu suruntuye gore az diyorlar
Maviay Efekuzeyy Bizimde eklem yerleri ağrısı ve 38.5 39 a kadar çıkan ateşimiz vardı test verdik pozitif çıktı. Kan tomografi sonuclarinin dogrulugu yok bence de.
Maviay Yeniann3 Eşimin de sürekli inip çıkam ateşi vardı. 38.5-39 a kadar çıkmıştı. Eklem yerleride ağrıyordu. Testi pozitif maalesef. InsaAllah sizin halı yıkamaktandır gecmis olsun.
Efekuzeyy GoGirl geçmiş olsun sizede. Kesin esimde pozitifti ama suruntu yapılmadı. Allahım birdaha yaşatmasın inşallah.
Efekuzeyy Maviay antikor testi yaptırmayı düşünüyoruz.nasıl oluyor bilmiyoruz.kesin esimde pozitifti, geçmiş olsun sizede