Lilamor77 Oğlum 3.5 aylık uyumuyor diye eşim salıncak kurdu tavana astı sallarken koptu çocuk yere düştü 5-10 dk ağladı sonra sustu herhangi bir farklı belirti yok gözlemledim hastane buraya uzak eşimde görevde ne yapcam bilemedim
Depresif_polyanna Lilamor77 yüksekliği nasıldı salıncağın? Yavrunuz çok küçük, nolur nolmaz ne yapıp edip acile götürün bence. Çünkü büyük olsa evde gözlemlemek daha kolay olur ama çok küçük. Bilemezsin nesi var nesi yok.
DeniZzZzbrn Lilamor77 benim oğlum 6 aylık iki kere yataktan düştü gözlemledim uyutmadım çok ağlamadı. Doktora götürmedim karar sizin tabi ki ama çok yüksek diyorsunuz o yüzden gitmekte yarar var diye düşünüyorum 😞
imgesi Lilamor77 4 saat kadr uyumasin. Gozlerinde kayma vs die bakin. Hareketlerindde anormallik sezersenz dikkat edin
Lilamor77 Depresif_polyanna bayağı yüksekti Ama eskisi gibi davranıyor hastanede çok uzak napcam bilemedim
Lilamor77 Elifelcn çok sağolun allah razı olsun film çektiler elle baktılar çok şükür bişey yok genede gözlemliyorum
Elifelcn Lilamor77 Çok büyük gecmis olsun benim kizim da 3 gun once düştü hastaneye götürdüm elle muayene ettiler tomografi önermiyorum bisey yok demişlerdi.
Elifelcn Lilamor77 O kadar kötü oldum ki allah kimseye yaşatmasın geceleri uyuyamiyorum artk psikolojim bozuldu gece düşmüştü çünkü
Lilamor77 Elifelcn bende öyle koca şehirde kimsem yok eşimde yok görevde yardım et diycek hiç kimsem yok delirdim kafayı yedim Bende hastaneye götürdüm içim gene rahat etti ama baktıkça ona ağlıyorum