Yakupbebek Kızlar 11 gün oldu doğum yapalı bebeğim göğsümü almıyor nasıl emdirebilirim gögüs ucum hiç yok sütüm günlük 100 cc sagıyorum
Sedaaay Yakupbebek benim de öyleydi ilk zamanlar sağınca göğüs ucum büyüyordu zorla veriyordum yada göğüs koruyucu almıştım omunla birlikte emziriyordum sonrasında alıştı alıyor 🙂ben bunları bulabildim başka çare bulamadım
Ipekk Yakupbebek lansinoh gögüs ucu çıkarcı kullandım ben bir süre. Kuvvetli emmeye başlayıncada çıktı ucu. Deneyebilirsiniz
Nuripekduru Yakupbebek aventin small boy silikon ucunu al canım bende aynı dertten emziremedim onu çok güzel kavrıyo iki boy var smaal boy al🤗
Seher4693 Yakupbebek benimde ucum hiç yok 45 günlük olduk hala tutamıyor zorlanıyor bende silikon ucu takıyorum emzirmediğim zaman emeceği zaman çıkarıyorum uç çıkmış oluyor veriyorum yıne zorlanıyor ama hiç olmamasından iyi
Yakupbebek Ipekk onuda aldım çıkıncca alıyo ama emme işemini yapmıyor 1 defa cekiyo sonra basıyor çığlığı
TugbaMina Yakupbebek silikon göğüs ucu tek çare 🤗 Biz 38 günlüğüz hala silikon uçla emziriyorum göğüs ucum çıktı Şimdi alışsın diye arada silikonsuz veriyorum öyle öyle alıştırıcam İnşallah 🙏🏻
Mom09 Yakupbebek göğsünüz olmasa bile yeni Doğum yaptığınız için göğsünüz gergin olduğu için alamıyor olabilir önce makine ile biraz sağım yapıp rahatlatın öyle deneyin. Vazgeçmeyin elbet alacaktır.
Milabus Benim bebegimde emmedi hiç morarana kadar bağırıyordu hep sagip verdim tabi biberona alıştı sütü kaşıkla ver dedi ebeler öylede hep ağlıyordu😐 tabi mamaya başlamıştık bi kere sağa sağa sütlerimde azaldı o emmedikçe tam herşey bitti tamam emmiyo bu çocuk dedim ve denemeyi bıraktım 🤷♀️ aradan 4 gün geçti hıçkırık tuttu babam ısrarla ver kızım geçer dedi o günden beri emiyo hala inanamıyorum sende biraz ara vermeyi dene belkide çok zorlandığımız için emmedi bebisler 😊