Melisab Merhaba kızlar safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor oğlum 13.5 aylık emiyor bu şekilde ameliyat olan varmı tecrübeli annelerden bilgi alabilirmiyim ?
Prensesler_annesi Melisab doktorunuza söylediniz mi narkoz verilir belki ama narkozdan sonra ssütünüzü sağıp ağaç kenarına dokun ilk narkoz li olan sonrasın da devam edebilirsiniz yine de iyice bilip başına gelen yazar umarım aklıma bu geldi benim
Melisab Prensesler_annesi Henuz bir Dr a danisamadim ağrı ile acile gittim o zaman ortaya çıktı ultrason ile bakıldı acil Dr u safra taşı düşmez düşerse daha tehlikeli safrayı almak çözümü dedi korkumda emzirdigim için sonrası nasıl olur diye düşünüyorum muhtemelen 1 gün emziremem hastanede kalmak gerekiyormuş ne yapacağımı şaşırdım 😐
MayneymisAltintop Benm kız kardeşim olacak biraz teferruat lı bir ameliyat diye biliyorum. Kardeşim bekar ama ameliyattan sonra sıkı bir beslenme programı olacak biraz yatması gerekecekmiş ondna cesaret edemedi. İnş sağ salim atlatırsın süreci
Melisab MayneymisAltintop İnternetten araştırdığım kadarıyla 3 gün zorluyomus sağa dönmek daha zor oluyormuş emzirdigim için biraz tereddüt ettim olup olmamak konusunda teşekkür ederim sizede
Prensesler_annesi Melisab sütünüzü sağın ama mutlaka çünkü sağmazsanız biriken sütte narkoz olabilir tabi 1 gün boyunca da narkoz etkisini kaybede de bilir yine de danışırsınız bilen birine geçmiş olsun sağlıcakla atlatin inşallah
Melisab Prensesler_annesi Sagmam gerekir heralde zaten her koşulda biraz daha beklicem sanırım şu ara daha çok memede bebeğim başına gelen varsa bir akıl verir dedim ama çıkmadı 🙄 çok teşekkür ederim inşallah ♥️