SheShines Merhaba Anneler🌸 Bebişlerinize kaç saate bir mama veriyorsunuz (sadece mama ile beslenen bebekler) ve kaç cc? Oğlum 3 aylık olucak bir kaç güne, 120cc veriyorum 3 saate bir baazen 4 saate çıkabiliyor normal midir doğru mu yapıyorum?😇
DogaLina SheShines normal canim. bende o zamanlarda 3-4 saatte bi veriyodum. sonra doktorumuz zateb 4. ayda ek gidaya gecirdi bizi 4 saatte sut icmeye alismis olmasi iyi oldu. ek gidaylada ara ogun yapiyodum. suan 10 aylik geceleri ve sabahlari fln bazen 180 cc iciyo. gun icindede 150 cc iciyo. ama pek saat araligi tutmuyorum artik cunku normal yemek kahvalti flnda yapiyo
Arzuemirhan SheShines benim oğlumda sadece mama ile besleniyor 3 aylık onun isteğine göre yapıyorum 90 ila 100 cc yapıyorum içince tekrar ister 30 cc daha yapıyorum
dsz Oğlum da tam 3 aylıkken 6 kiloydu doktor kilosuna göre günde toplam 1080 cc icmesi lazım dedi kaç saatte bir yiyorsa ona böldüm o kadar veriyorum mesela 3 saatte bir yiyorsa 135 cc gibi. Genelde 120 cc yapıyorum bazen 2 bazen 3 saatte bir acıkıyor uyku duruma göre gecede ortalama 4-5 saatte bir kalkıyor.