Kubranoyan Masallah canım çok güzel bir duygu benim oğlum da bugün bir baktım sehpayı sürükleye sürükleye gidiyor daha önce hiç tek basına böyle yürümemişti ben yürütüyordum çok duygulandım ,😁♥️
endil DogaLina bizimkide 11 aylıkken ilk adımını attı ve ardından bir hafta sonra tamamen yürümeye başladı yani devamı gelir inşallah merak etmeyin 🤩
endil DogaLina sen naparsan yap o kendi isticek canısı mesela ben ellemedim ilk adımını attıktan iki gün sonra yürürken düşünce ellemedim kendi kalktı 4 gün sonra da tamamen yürüdü ve her düşüşünde kendi kalksın koşup kaldırma
DogaLina endil kaldirmiyorum dusuncede ya duser korkarsa panigi var suanda bende o yuzdrn birakamiyorumda
mehtapca06 DogaLina valla daha yeni arkadaşımın kuzusu yürüdü ama sürekli annesi elinden tutsun gezsin istiyor bir ayda 4 kilo verdi😂
[silindi] DogaLina biz de dün aynı hareketi yaptık. Akşam hiçbiyeri tutmadan üç beş adım gitti 🤲🏻 Hadi hayırlı olsun vatana millete 😁 10 ay dolmak üzere bizim
DogaLina [silindi] bende simdi ustune dusmeye basladimbolbol bu ay sonuna dogru baya cesaretlenir gibime geliyo 😊😊
mehtapca06 DogaLina ben hamilelikten önce kullandım tam 10 kilo verdim 1,5 ayda şimdide vermem gerekiyor 63 el hamile kaldım en son tartıldığım da 82 kg ama doğuma iki hafta sonra gittim diyorum 85 olmuşumdur falan derken şuan 66 kiloyum nasip olursa 59/58 olmak istiyorum bakalım😂