yusufemine Kizlar birsey sorcam bebekleruniz ilk disi çap cikan oldumu aranizda basina gelen varmi naptiniz merak ediyorum oglum 9 aylik alt disi cikiyo ama yan gibi duruyo baktirmiyo agzina napcam bilmiyorum ben mi yanlis goruyorum anlamadim
3pasaannes67 yusufemine benimkinin de altta tek dişi var ve düz değil yamuk çok dert etmedim dert etmem mi gerekir acaba. Üstte de 3 dişi var 10 aylık olucaz bikaç güne
Deletedmom387 yusufemine eşim ve ailesinin diş yapıları bozuk olduğu için kızımda da olacağını tahmin ediyordum yanılmadım alt iki dişi bariz çap yamuk baba tarafı gibi ben sorun etmiyorum süt dişlerden sonra kendi dişleri çıkınca tel taktırcaz çünkü bizimki genetik
yusufemine Dilaranne sizin bebeginizdedemi oyle oldu ya dis beyazligi gozukuyo duz goxukmesi gerekirken yan gibi duruyo alllahim insh ben yanlis goruyorumdur ne zmn duzeliyo peki ciktiktan ay mi haftami suruyo merak ediyorum ya😪
yusufemine 3pasaannes67 oglumunki dha oyle cikmadi yeri beyaz belli oluyo dis oldugi ama duz beyaz gozukmesi gerekirken yan beyazlik duruyo dis yani elimi isiriyo cok belli sizinkinin disi ciktimi yani yamukmu duruyo
3pasaannes67 yusufemine çıkmış haliyle yamuk bildiğin yamuk yani ama gerçekten sıkıntı yapmadım niyeyse
eylulelif_ Benim kızımın da alt iki dişi o şekilde ama diğerleri çıkınca yanlarına pek belli olmuyor zamanla düzelirler diye umuyorum 😁 bi de dert etmeyin o bile tatlı geliyor evlat sonuçta canı sağolsun gerisi boş
yusufemine eylulelif_ illaki rabbim saglik versin hepimizin evlatlarina ama yamuk duruyo korkuyorum cekerler disini falan diye yeniden ciksin diye ay bilmiyorum cok korkuyom yamuk cikarsa bi zarari olur diye😪
eylulelif_ yusufemine yok canım neden çeksinler bunlar süt dişi zaten ilerde yerine gelenler de yamuk olursa en fazla tel takıp düzeltilir sıkma canını ben de ilk başta takmıştım ama inan takılacak bir sorun değil